ВАЖНО! Тристранката бистри минималната заплата и спасяването на общинските болници

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ВАЖНО! Тристранката бистри минималната заплата и спасяването на общинските болници

9854
на 12.12.2017
ВАЖНО! Тристранката бистри минималната заплата и спасяването на общинските болници
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание от 12.00 часа в сградата на Министерския съвет. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

По време на заседанието ще бъдат обсъдени проектите на постановления на МС за определяне на нов размер на минималната работна заплата за 2018 г., за изменение на Наредбата за отпускане и изплащане на парични обезщетения за безработица и за изменение и допълнение на Наредбата за пенсиите и осигурителния стаж.

Ще бъде разгледан и проект на решение за предложение до Народното събрание за ратифициране на Конвенция №131 на МОТ за определяне на минималната работна заплата.

Социално-икономическите партньори ще обсъдят също предложения на АИКБ, БСК, БТПП и КТ „Подкрепа“ и на КНСБ за предприемане на спешни мерки за преодоляване на тежкото финансово състояние на общинските болници.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК