Валери Симеонов: "Атака" нарочно променя Изборния кодекс, за да спъне Слави Бинев

Политика

Валери Симеонов: "Атака" нарочно променя Изборния кодекс, за да спъне Слави Бинев

8858
на 08.02.2014
Валери Симеонов: Атака нарочно променя Изборния кодекс, за да спъне Слави Бинев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В новия Изборен кодекс депутати от "Атака" опитват да вкарат нарочен текст, който да спре противниците им от НФСБ и Слави Бинев на изборите. Това разясниха Валери Симеонов, лидер на НФСБ и самият Бинев в предаването на Люба Кулезич по Нова тв.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Лидерът на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) Валери Симеонов заяви, че очакват да спечелят три мандата на евроизборите през май т. г.

Г-н Симеонов отрече слуха, че партията на Бареков му е предлагала коалиция. "Не сме се срещали, не сме преговаряли", категоричен бе лидерът на Националния фронт за спасение на България.

"Атака" рекетирала компанията за добив на злато "Дънди прешъс" и тъй като бизнесмените не им плащали, Волен Сидеров започнал акцията против тях, обяви Валери Симеонов. Той уточни, че заедно със Слави Бинев са успели да сменят изпълнителния директор на "Дънди прешъс", заради отровите, които се ползват при обработката на златната руда - цианиди. 

Дваомата политици, които вече работят заедно, са за задължителното гласуване, с което ще се свие ролята на малцинствата на избори.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК