Валери Симеонов: Изправяме се сами срещу всички останали

ЧАС ПИК

Валери Симеонов: Изправяме се сами срещу всички останали

9087
на 04.05.2014
Валери Симеонов: Изправяме се сами срещу всички останали
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"НФСБ е партия с гръбнак, партия с позиция и не се отклоняваме от пътя, който сме поели. Ние сме единствените, които защитаваме българската линия и отстояваме правата на българите", заяви Валери Симеонов в ефира на Нова телевизия.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Изправяме се сами срещу всички останали и ще продължаваме да се борим за България", допълни Симеонов.

"Ако трябва да се обърнем към избирателите, ние ще кажем: Не избирайте овце да ви управляват", катрегоричен е Валери Симеонов.

Трябва да сме прагматични политици, а ЕС донесе плюсове за България и ние, колкото и да не одобряваме политиката на Брюксел, не можем да ги отречем. Има перспективи, които България получава, защитавайки интерсите ни.  Икономиката на България е съсипана благодарение на управляващите, каза още той.  

"Всички партии лъжат, какви ли не неща чувам- пълни глупости. Но ще видим какъв е резултатът на 26 май, важното е да има хора патриоти", допълни Симеонов.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК