Валери Симеонов: Патриотичният фронт поставя като свой първи приоритет възраждането на икономиката

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Валери Симеонов: Патриотичният фронт поставя като свой първи приоритет възраждането на икономиката

2994
на 05.09.2014
Валери Симеонов: Патриотичният фронт поставя като свой първи приоритет възраждането на икономиката
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Като свой първи приоритет Патриотичният фронт поставя възраждането на икономиката и свързаните с това доходи на населението". Това заяви съпредседателят на коалицията Валери Симеонов, цитиран от "Фокус". Според него доходите трябва да са главната цел на всяка партия която е тръгнала към властта, тъй като България е най-бедната страна в ЕС.

препоръчано

„България е на последно място както по отношение на пенсиите, така и по отношение на доходите на работещите. Възраждането на икономиката е това, което ще осигури необходимите средства както за доходите, така и за другите области на обществено-политическия живот. Ние смятаме, че има нужда от много сериозна реформа в здравеопазването и успоредно с това е необходима държавна намеса в ценообразуването на цените на лекарствата“, обясни Симеонов.

Като друг приоритет на коалицията той посочи, че е необходимо е коригиране и оздравяване на социалната система, която сега е изцяло подчинена на популизма.
Валери Симеонов каза още, че според Патриотичния фронт най-сериозната причина за упадъка във всички области на обществения живот през последните 25 години е отсъствието на патриоти в парламента.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК