Валери Симеонов поиска затваряне на изборните секции в Турция

ЧАС ПИК

Валери Симеонов поиска затваряне на изборните секции в Турция

8991
на 22.09.2014
Валери Симеонов поиска затваряне на изборните секции в Турция
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Валери Симеонов поиска затваряне на изборните секции в Турция. „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ внесе нова жалба до Върховния административен съд срещу огромния брой изборни секции в Турция.

препоръчано

"На 18 септември ВАС уважи първата жалба на патриотите и закри 8 от избирателни секции в Турция заради множество нарушения. Няколко часа по-късно Централната избирателна комисия пренебрегна решението на съда и взе решение да ги открие отново. 62,5 % , одобряват идеята за затваряне на изборните секции в Турция, показаха резултатите от телефонно проучване на "Сова Харис". Няма контрол, не се прилага законът и доминира една и съща партия, подкрепяна основно от турското правителство", аргументира се Симеонов пред Нова телевизия.

"Тези гласувания в Турция винаги са съпроводени с множество нарушения", заяви Валери Симеонов. Големите нарушения са няколко - откриването на 136 избирателни секции в Турция е извършено без оповестяване и без да има мотиви за това. Такива секции трябва да се открива при положение, че има по-малко от 20 българи. Това е абсолютно нарушение на закона, смята Симеонов.

Той обяви, че това решение е било взето през нощта от 17 члена на ЦИК, именно заради това е било отменено от съда. Симеонов заподозря, че зад това решение се крият скрити политически договорки. Не е извършена никаква проверка на гражданите, които искат откриване на допълнителни избирателни секции, което довежда до съмнението, че изобщо има такива.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО) ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК