БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Валери Симеонов поиска затваряне на изборните секции в Турция

Само в ПИК
Валери Симеонов поиска затваряне на изборните секции в Турция
Автор: ПИК
Дата
Дата
6198
Коментари
12
Валери Симеонов поиска затваряне на изборните секции в Турция

Валери Симеонов поиска затваряне на изборните секции в Турция. „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ внесе нова жалба до Върховния административен съд срещу огромния брой изборни секции в Турция.

"На 18 септември ВАС уважи първата жалба на патриотите и закри 8 от избирателни секции в Турция заради множество нарушения. Няколко часа по-късно Централната избирателна комисия пренебрегна решението на съда и взе решение да ги открие отново. 62,5 % , одобряват идеята за затваряне на изборните секции в Турция, показаха резултатите от телефонно проучване на "Сова Харис". Няма контрол, не се прилага законът и доминира една и съща партия, подкрепяна основно от турското правителство", аргументира се Симеонов пред Нова телевизия.

"Тези гласувания в Турция винаги са съпроводени с множество нарушения", заяви Валери Симеонов. Големите нарушения са няколко - откриването на 136 избирателни секции в Турция е извършено без оповестяване и без да има мотиви за това. Такива секции трябва да се открива при положение, че има по-малко от 20 българи. Това е абсолютно нарушение на закона, смята Симеонов.

Той обяви, че това решение е било взето през нощта от 17 члена на ЦИК, именно заради това е било отменено от съда. Симеонов заподозря, че зад това решение се крият скрити политически договорки. Не е извършена никаква проверка на гражданите, които искат откриване на допълнителни избирателни секции, което довежда до съмнението, че изобщо има такива.

Напиши коментар »
(12)
1
Псевдо патриота Симеонов сега се сети!!!!
2
Бареков от кога го говори това...смешници сте, фронте!
3
Ибрикчията Валери открадна идеята на Бареков!!!!
4
Колко наглост има по този свят, не е истина! Сами не могат да вкарат едно ново предложение, целият им политически план е изплагиатстван. Не дай си боже влезнат в парламента, какво можем да очакваме от тях?
5
Симеонов, това трябва да стане, но малко си закъснял вече. Отдавна има такава идея от една друга партия.
6
Фронта е подлога на Бостан!Нека българския народ да не се лъже ,че това са националисти!НФСБ и ВМРО са срам и позор!!!!!
7
Симеонов дръж здраво ибрика,че а си кривнал ,а са те захвърлили ,като куче,ама ти сам си избра тази съдба предателю!!!!
8
С чужди идея всеки знае!
9
Симеонка,нищо ли не може да роди голямата ти кратуна!!!!!Що крадеш идеи!!!!????
10
Колко струваше патриотизма ви?
11
Сетила се Мара къде да се побара. Тези неща се мислят по с време, а не седмица преди изборите!
12
Точно така. Не може хора които не живеят в България да ми определят управляващите. Тази манипулация отвън е неприемлива. Всички с двойно гражданство да се определят. Не може да цицат от две цицки. Българи са тези които живеят и работят в България. След като се бориш за по-добър живот в България тук- ще имаt право на глас.Такава е истината и правдата.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Нено Димов
Нено Димов
министър на околната среда
Става на: 53 години
Пламен Димитров
Пламен Димитров
президент на КНСБ
Става на: 54 години
Снежана Ботушарова
Снежана Ботушарова
юрист, депутат от ВНС, бивш посланик в САЩ

Жена превързва главата на мъжа си, когото преди малко е ударила с тиган, и казва:
- Просто не знам какво щеше да правиш без мен!