Валери Симеонов: Предсрочни избори няма да има! Комунист без бой власт не дава!

Георг Спартански

Валери Симеонов: Предсрочни избори няма да има! Комунист без бой власт не дава!

10885
на 18.04.2014
Валери Симеонов: Предсрочни избори няма да има! Комунист без бой власт не дава!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Предсрочни парламентарни избори няма да има независимо какъв ще е резултатът от евровота на 25 май. Това прогнозира съпредседателят на „Национален фронт за спасение на България” Валери Симеонов в интервю пред агенция „Фокус”.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Ще ми се да има предсрочен вот, но това едва ли ще се случи, казва Симеонов.

„Силно се съмнявам, тъй като всички говорят, че ако например резултатите са коренно разминаващи се от дяловото разпределение в българския парламент между отделните партии, масово се говори, че това щяло да предизвика извънредни избори. Аз обаче знам, че комунист власт без бой не дава и тъй като в момента не ни управляват само от БСП, но основно управляващите са от БСП, които в последните десетина години масово губят подкрепата на турскоговорящото население и губят своя електорат, те нямат никакъв интерес да отидат на нови избори”, заявява още лидерът на НФСБ и собственик на ТВ „Скат”.

По думите на Симеонов - управляващите ще направят невъзможното, за да останат в управлението и дори щели да се държат като удавник за сламка в името на тази цел.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митов: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО) ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митов: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК