Варненските моторджии: Февруари ще е месец на протестите

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Варненските моторджии: Февруари ще е месец на протестите

3944
на 22.01.2016
Варненските моторджии: Февруари ще е месец на протестите
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Над 100 моторджии протестираха срещу държавния рекет пред Катедралния храм във Варна, предаде БГНЕС.

препоръчано

За 15 минути те блокираха пътните артерии в двете посоки пред Катедралния храм "Свето успение Богородично" . Недоволството на представителите на мотоклубовете в града е предизвикано от въведената в началото на тази година промяна регистрациите на превозните средства да се прекратяват служебно при неплатена навреме застраховка "Гражданска отговорност". 

„Поредното безумно политическо решение в полза на частни лобита и в ущърб на народа и обикновения гражданин. Ние ще излезем, за да покажем своето недоволство", заявяват инициаторите. Мотористите настояват за отмяна на мярката, преразглеждане на новоприетия Застрахователен кодекс с включване на възможност за сключване на срочна застраховка под една година. Те искат и отпадане на задължителния характер за наличие на годишна "Гражданска отговорност" при притежание, който да важи само при управление на МПС.

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК