ГАЛЕРИЯ ШОУ

Вдовицата на Митко Цонев изплака: Tой беше Ангел, спуснат в този шибан Свят

Само в ПИК
Вдовицата на Митко Цонев изплака: Tой беше Ангел, спуснат в този шибан Свят
Автор: ПИК
Дата
Дата
10188
Коментари
0
Вдовицата на Митко Цонев изплака: Tой беше Ангел, спуснат в този шибан Свят

Вдовицата на Митко Цонев си направи тъжна равносметка за изминалата 2016 година. Мариана написа откровена изповед във Фейсбук и призна, че още не може да се примири с липсата на съпруга си, който почина внезапно.

Ето какво написа Мариана Цонева:

 

"Благодаря на сина ми, дъщеря ми и прекрасният Яни, че ги имам, че ме радват със своите постижения и за вниманието, което всекидневно получавам от тях... Благодаря им за любовта, с която ме обграждат, за вдъхновението, което ми дават и за подкрепата, която ми дава криле да живея!

Благодаря на приятелите ни, които доказаха в трудни моменти, че са истински!

Благодаря на Фейсбук - приятелствата, че ме разтоварват и зареждат с положителни емоции!

....

И... тъжно, и болно, но природата е отредила и дойде миг на раздяла с най-близкия ми човек, който "отлетя"... Наш близък приятел ми написа следното: "Tой беше Ангел, спуснат в този шибан Свят, а Господ си прибира ангелите! Пак ще се видим с него!"

 

Надявам се новата 2017 година да ни донесе повече здраве, щастие, любов и късмет!"

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.