Велик мач! Германия пречупи с мъка Алжир след 120 минути! Райс герой за "пустинните лисици"

ЧАС ПИК

Велик мач! Германия пречупи с мъка Алжир след 120 минути! Райс герой за "пустинните лисици"

10025
на 01.07.2014
Велик мач! Германия пречупи с мъка Алжир след 120 минути! Райс герой за пустинните лисици

Германия победи с 2:1 Алжир в 1/8-финалния мач на световното първенство. В 92-ата минута на първото продължение Андре Шюрле успя да засече центриране на Мюлер и да преодолее Мболи за 1:0, а в 119-ата минута Йозил добави втори гол за Бундестима. В добавеното време пък Джабу отбеляза за Алжир.

Изненадващо или не, но африканците бяха по-активният тим на терена през първата част, като създадоха повечето голови положения, а дори тяхно попадение бе отменено заради засада на Софиан Фегули. Бундестимът също имаше няколко шанса, предимно от далечна дистанция, но Райс Мболи беше непробиваем на вратата на "пустинните лисици".

През втората част вратарят на ЦСКА имаше доста повече работа и трябваше да спасява опасни удари на Мустафи, Мюлер и Швайнщайгер, но така и не допусна да бъде пробит и срещата стигна до продължения. В тях германците бяха по-свежи и заслужено ликуваха в края на епичната битка.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Германия се изправя срещу Франция на 1/4-финалите.

СЪСТАВИТЕ НА ДВАТА ОТБОРА: 

ГЕРМАНИЯ: Нойер, Боатенг, Мертезакер, Мустафи, Хьоведес, Лаам, Швайнщайгер, Йозил, Кроос, Гьотце, Мюлер

АЛЖИР: Мболи, Халиш, Белкалем, Манди, Гулам

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК