Вендета? Запалиха тузарското "Ауди" на строителен и футболен бос - наскоро се скарал с бизнес партньор! (снимки)

Крими

Вендета? Запалиха тузарското "Ауди" на строителен и футболен бос - наскоро се скарал с бизнес партньор! (снимки)

41849
на 16.06.2014
Вендета? Запалиха тузарското Ауди на строителен и футболен бос - наскоро се скарал с бизнес партньор! (снимки)

Последвайте ни в Google News Showcase

Тузарското "Ауди" А 6 на строителния предприемач Димитър Пейчев изгоря при мистериозни обстоятелства снощи.

Колата на бизнесмена е била паркирана до бл.72 в бургаския квартал "Славейков". Около 3 часа неизвестни лица са разбили прозореца и хвърлили коктейл "Молотов". За късмет минути по-късно съсед подава сигнал в пожарната, а огнеборците набързо потушават огъня.

препоръчано

Въпреки това щетите по лъскавото возило са сериозни.

Димитър Пейчев е строителен предприемач. Той има интереси в сферата на ресторантьорството и туризма, собственик е и на дискотеката в Русокастро. Запознати припомнят, че преди време той се раздели с дългогодишния си съдружник Герасим Варимезов и отношенията между двамата не са никак топли. Един от най-близките на Димитър Пейчев е Диан Гайтанов-Боксьора.



38-годишният бургазлия освен като бизнесмен е познат на спортната общественост и като футболен бос. Той е спонсор и играещ треньор на аматьорския Русокастро, който се подвизава в четвърта дивизия.

"Не знам кой може да ми има зъб, за да запали автомобила ми. Не желая повече да коментирам нищо", каза пред Флагман.бг Димитър Пейчев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК