Вени-Дона все още не знае, че е останала сираче след адската катастрофа

ЧАС ПИК

Вени-Дона все още не знае, че е останала сираче след адската катастрофа

43359
на 17.07.2014
Вени-Дона все още не знае, че е останала сираче след адската катастрофа
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Младото момиче, което пострада при тежка в катастрофата край Кресненското дефиле, все още не знае, че майка й и сестра й са загинали, съобщи Struma.com.

препоръчано

Вчера преди обед за първи път ръководството на "Спортика" и приятелки на футболистката са разговаряли с Вени-Дона. Първият й въпрос бил: "Защо не идва мама да ме види?" 

Никой обаче не се наема да й каже жестоката истина. В болницата са подготвили психолог, които след операцията на тазобедрената става,  ще започне да разговаря с Вени, за да й бъде съобщена вестта за трагичната участ на близките й. 

Според лекарите това, че Вени е спортистка, й помогнало да преодолее тежките травми след катастрофата. 

В края на миналата седмица бус на туристическа агенция "Оазис-А " се заби в паркиран румънски тир. При кървавото произшествие загинаха Нина Сърбинска и 9-годишната й дъщеря, както и семейство от Самоков, а петима бяха ранени.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК