Ветко арабаджиев първа жена

Само в ПИК
Резултати от търсенето за ветко арабаджиев първа жена
БОМБА в ПИК! Кошмар чака Ветко Арабаджиев! Ревизията е на път да го помете! Шок за мултимилионера!
» БОМБА в ПИК! Кошмар чака Ветко Арабаджиев! Ревизията е на път да го помете! Шок за мултимилионера!
10:25 | 16.07.2015
0 коментара
102706 прегледа
Хотелиерският бос Ветко Арабаджиев, който по лична карта се води Вълчо, очаква с притеснение резултатите от финансовата ревизия, която е разпоредена както по...
БОМБА в ПИК! Жега около Ветко Арабаджиев! Данъчните проверяват милионера и цялата му фамилия за последните 10 години! Ще докаже ли огромното си богатство?
» БОМБА в ПИК! Жега около Ветко Арабаджиев! Данъчните проверяват милионера и цялата му фамилия за последните 10 години! Ще докаже ли огромното си богатство?
14:56 | 05.05.2015
14 коментара
71997 прегледа
Соченият за един от най-богатите българи Ветко Арабаджиев, съпругата му Маринела, синовете и фирмите им са обект на тежка данъчна проверка, научи ПИК....

Всичко за ветко арабаджиев първа жена

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Влизате в период, в който ще трябва да помислите за бъдещето. Не пренебрегвайте нещата, които са малко интересни за вас сега, много скоро ще станат приоритетни. Наред с ежедневните и рутинни занимания ще ви владеят мисли за новите отговорности, с които предстои да се справите. При някои промяната вече е в ход – в работа, местожителство и с присъствието на нови хора в живота. Прагматично ще насочвате делата си в посоката, която считате за правилна, но не е тайна, че има какво да се желае по отношение на организацията и самоусъвършенстването ви. Покажете готовността си за тях и съдбата ще се погрижи да не ви липсва нищо.
ВИП рожденици
Стефка Костадинова
Стефка Костадинова
председател на БОК
Стойко Сакалиев
Стойко Сакалиев
футболист
Става на: 38 години

Жена се кара на мъжа си:

- Отново насън изреждаше различни марки ракии!

- Какво да правя, вече и насън ли не може да поседя в кръчмата?