Вижте водния ад в бургаския ж.к. "Славейков" (снимки)

ЧАС ПИК

Вижте водния ад в бургаския ж.к. "Славейков" (снимки)

32003
на 05.09.2014
Вижте водния ад в бургаския ж.к. Славейков (снимки)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Десетки коли са потопени след пороя, изсипал се над Бургас. Морето се образувало за минути докато хората пазарували в "Кауфланд" - ж.к. "Славейков".

препоръчано

Когато излезли, водата стигала до дръжките на вратите на автомобилите им. Мнозина изобщо не успели да влязат в тях, а други да запалят, пише Флагман.бг. 

"Водата прииждаше от всички улици на "Славейков" към паркинга. Мястото е ниско и наводненията са чести след проливни дъждове. Картината изглеждаше нереални, дори мислехме, че е мираж", обади се наш читател, който ни изпрати и снимки. 

Заради потопа същото е положението и в магазин "Практикер". Водата влизала директно вътре и клиентите останаха блокирани. 

Такава е ситуацията и в магазини на централната улица "Александровкса", които затвориха по време на проливния дъжд, за да се предпазят от наводнение.


 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК