Бомба

Вижте зодиите, които гледат света от слънчевата му страна

Само в ПИК
Вижте зодиите, които гледат света от слънчевата му страна
Автор: ПИК
Дата
Дата
7452
Коментари
0
Вижте зодиите, които гледат света от слънчевата му страна

Има няколко зодии, които гледат на света от слънчевата му страна и винаги ни зареждат с позитивизъм. Обичаме ги и не можем без тях. Ето кои са те:

Телец

Телците може да са инатливи, но погледът им към живота е по-слънчев и от на най-благите зодии. Те изключват за негативните неща около себе си. Често не гледат новини, не се товарят с излишна информация и предпочитат да прочетат една-две глави от любима книга, пред това да разлистят вестниците с лоши новини. Те се радват на малките неща, обичат искрено и до голяма степен са като децата. Животът за тях е хубав и нищо друго от това. Приемат трудностите като уроци, а през останалото време са просто щастливи с или без причина. Техните близки и приятели виждат колко са позитивни и черпят вдъхновение за живота от тях. Изключително обичана зодия, без която не можем!

 

Рак 

Това са хора, на които винаги можеш да разчиташ, каквото и да се случи. Те са по-затворени към хората, но с близките и приятелите си са изключително добри и съвестни. Те винаги гледат от добрата страна на нещата и решават проблемите, още преди да са се появили. Успяват да правят света по-добро място, защото държат на правдата. Биха дали от залъка си на непознат, ако преценят, че той има по-голяма нужда от него. Раците са много грижовни партньори – мечта. Техният личен живот е осеян с добро отношение и привръзаност, за която всеки може да си мечтае. Най-често Раците са дарени с чудесно чувство за хумор, в което всички се влюбват. Те са незаменима част от обкръжението ни.

 

Лъв 

Лъвовете са изключително щедри хора, които притежават златни сърца. Те са хората, от които най-често другите взимат заем, защото никога не отказват. Тяхната доброта няма граници. Те са отворени към всички. Държат се добре както с близки, така и с непознати. Имат изключително внимателно отношение към половинката си. Носят на ръце човека до себе си и дават всичко за него. Лъвовете обичат да казват, че животът е такъв, какъвто си го направиш. Тази максима им дава възможност да моделират събитията около себе си по най-добрия начин. Те се радват на живота и обичат малките му и големи чудеса. Изключително усмихнати и зареждащи хора. Обичаме ги!

 

Стрелец

Това са хора, които имат цели и знаят как да ги следват. Те са много успешни, но никога въпреки другите. Изключително съобразителни са и не биха спънали своя опонент на работното място. Борбата им е честна, а отношението им към другите безупречно. Стрелците живеят динамично, обичат да грабят от живота с пълни шепи и да дават на другите. Те са вечно усмихнати и могат да кажат добра дума за всеки човек, който са срещнали през живота си. От тях можеш да научиш много за живота. Те ще те научат как да живееш на пълни обороти и да взимаш най-доброто от живота. Безценни приятели са!

 

Водолей 

Водолеите са най-големите оптимисти, с които може да се запознаете. Те вярват, че светът е едно прекрасно място и несправедливостите се случват само, за да ни напомнят, че сме живи. От тях можеш да научиш да цениш всеки миг в живота и да не пропускаш възможностите, които ти предлага. Те са утехата, към която винаги можеш да се обърнеш. Те ще те вдъхновят, ще решат всичките ти тревоги и ще те изпратя с усмивка. Водолеите са хора със златни сърца, които наистина правят света по-добро място. Без тях не можем и сме им вечно благодарни за оптимизма, с който ни зареждат.

 

 

 

 

Струча.бг

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Владимир Пенев
Владимир Пенев
актьор
Става на: 59 години
Екатерина Михайлова
Екатерина Михайлова
юрист, политик от ДСБ
Илияна Йотова
Илияна Йотова
вицепрезидент
проф. Симеон Щерев
проф. Симеон Щерев
музикант
Става на: 74 години

Говорят си ловци: - Приятели, знам едно място, където можем да убием страхотни тигри. Ама ще се наложи да чакаме един час и петнайсет минути... - В засада ли ще чакаме? - Не, не, имат някакви акробати преди антракта.