БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Вижте най-патриотичния подарък за Деня на Апостола

Само в ПИК
Вижте най-патриотичния подарък за Деня на Апостола
Автор: ПИК
Дата
Дата
22454
Коментари
2
Вижте най-патриотичния подарък за Деня на Апостола

Най-хубавият подарък за наближаващия 19 февруари вече е достъпен за всички българи и истински патриоти - уникалното разследване за живота и разкрития около смъртта на героя - "Васил Левски. Факти и фикции". Безценното за всеки родолюбец четиво е най-добрият подарък за вашите деца, внуци и близки за една от най-важните дати в националния календар, когато отдаваме почит на делото на Васил Левски.

Почетете по най-добрия начин Апостола на 144-годишнината от обесването на героя като научите всички факти и истини и за живота, и за кончината му с невероятното изследване на издателство "Милениум", което вече може да откриете във всички добри книжарници, както и на http://www.milleniumbg.eu/

С приближаването на 19 февруари - денят, в който ще отбележим 144-годишнината от обесването на Васил Левски, обичайно в общественото пространство се повдигат множеството болни въпроси, които така и остават без отговор в българската историография. Кой го предаде? Къде е гробът му? Биографията на великия българин е пълна и с още куп неизвестни...

Сега е моментът, в който с пробуден интерес и синовно преклонение можем да потърсим и прочетем истината, такава, каквато е тя според чистата логика и анализа на всички достъпни документи, достигнали до нас.

Документалното разследване "Васил Левски. Факти и фикции" на историка родолюбец Веселин Игнатов дава ясни и категорични отговори. Той преосмисля дори неща, които смятаме за безспорни, например рождената година на Апостола...

Сред множеството разнопосочни следи, които авторът внимателно разглежда, истината лъсва, подплатена с факти, изровени измежду тонове от свидетелства на очевидци, неизвестни страници на държавните архиви и трупани с годините исторически трудове. Авторът старателно и добросъвестно изследва всички сведения, без да манипулира читателя и му дава възможност сам да достигне до най-правдивата теза.

По същия начин, в другата си нова книга - "Разстрелът на Христо Ботйов", Игнатов разбулва още една от големите мистерии в нашата история. Той посочва кой е убиецът на гениалния поет. По учебникарска представа са го гръмнали турските заптиета. Но така ли е наистина? Има ли предател в най-близкото му обкръжение? Каква е ролята на Никола Обретенов, Георги Апостолов и на другите съратници на Ботев?

Тези сензационни книги разравят фактите, съпоставят източниците, преследват уликите и представят събитията от живота на националните ни герои като в криминален процес. "Васил Левски. Факти и фикции" и "Разстрелът на Христо Ботйов" изкупват историческата ни гузност, възкресяват вярата и ни карат да вярваме, че не сме робско стадо и народ от предатели. Дават ни сила да съградим чистата и свята република, за която героите ни са платили с живота си.

 

 

Още по темата
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 30 януари - 5 февруари
Часовник
10:34
Премиерната книга „Първи контакт“, представяща мнообразието на извънземните цивилизации чрез подробни описания, десетки илюстрации и задълбочени анализи на уфолози, веднага прикова...
Напиши коментар »
(2)
1
КАКВО ИМА ОЩЕ ЗА ИЗМИСЛЯНЕ? МАНГИЗИ ЛИ ЩЕ ПРАВИТЕ ОТ КНИГИ ВАШТА МАМА ДЕВА НЕЩАСТНА? ИСТИНАТА Е ЕДНА ЧЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА УМИРА ЗА ТАКОВА ЕВАНО ПЛЕМЕ НЕЩАСТНО. НЕ СЛУЧАЙНО СЛАВЕЙКОВ ВИ Е ОПИСАЛ С ПРАВИЛНИТЕ ДУМИ. НЕ СТЕ НАРОД ! НЕ СТЕ НАРОД А МЪРША ПАК ЩЕ КАЖА И С ТОВА ЩЕ СВЪРША.
2
От сутришното предаване на Гала разбрах, че от утре, на Апостола ни, ще му се наложи да дели великата дата-17.02., с друг измислен празник-ден на домашната бира, с главен дегустатор-Слабаков!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.