БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Вижте най-патриотичния подарък за Деня на Апостола

Само в ПИК
Вижте най-патриотичния подарък за Деня на Апостола
Автор: ПИК
Дата
Дата
22271
Коментари
2
Вижте най-патриотичния подарък за Деня на Апостола

Най-хубавият подарък за наближаващия 19 февруари вече е достъпен за всички българи и истински патриоти - уникалното разследване за живота и разкрития около смъртта на героя - "Васил Левски. Факти и фикции". Безценното за всеки родолюбец четиво е най-добрият подарък за вашите деца, внуци и близки за една от най-важните дати в националния календар, когато отдаваме почит на делото на Васил Левски.

Почетете по най-добрия начин Апостола на 144-годишнината от обесването на героя като научите всички факти и истини и за живота, и за кончината му с невероятното изследване на издателство "Милениум", което вече може да откриете във всички добри книжарници, както и на http://www.milleniumbg.eu/

С приближаването на 19 февруари - денят, в който ще отбележим 144-годишнината от обесването на Васил Левски, обичайно в общественото пространство се повдигат множеството болни въпроси, които така и остават без отговор в българската историография. Кой го предаде? Къде е гробът му? Биографията на великия българин е пълна и с още куп неизвестни...

Сега е моментът, в който с пробуден интерес и синовно преклонение можем да потърсим и прочетем истината, такава, каквато е тя според чистата логика и анализа на всички достъпни документи, достигнали до нас.

Документалното разследване "Васил Левски. Факти и фикции" на историка родолюбец Веселин Игнатов дава ясни и категорични отговори. Той преосмисля дори неща, които смятаме за безспорни, например рождената година на Апостола...

Сред множеството разнопосочни следи, които авторът внимателно разглежда, истината лъсва, подплатена с факти, изровени измежду тонове от свидетелства на очевидци, неизвестни страници на държавните архиви и трупани с годините исторически трудове. Авторът старателно и добросъвестно изследва всички сведения, без да манипулира читателя и му дава възможност сам да достигне до най-правдивата теза.

По същия начин, в другата си нова книга - "Разстрелът на Христо Ботйов", Игнатов разбулва още една от големите мистерии в нашата история. Той посочва кой е убиецът на гениалния поет. По учебникарска представа са го гръмнали турските заптиета. Но така ли е наистина? Има ли предател в най-близкото му обкръжение? Каква е ролята на Никола Обретенов, Георги Апостолов и на другите съратници на Ботев?

Тези сензационни книги разравят фактите, съпоставят източниците, преследват уликите и представят събитията от живота на националните ни герои като в криминален процес. "Васил Левски. Факти и фикции" и "Разстрелът на Христо Ботйов" изкупват историческата ни гузност, възкресяват вярата и ни карат да вярваме, че не сме робско стадо и народ от предатели. Дават ни сила да съградим чистата и свята република, за която героите ни са платили с живота си.

 

 

Още по темата
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 30 януари - 5 февруари
Часовник
10:34
Премиерната книга „Първи контакт“, представяща мнообразието на извънземните цивилизации чрез подробни описания, десетки илюстрации и задълбочени анализи на уфолози, веднага прикова...
Напиши коментар »
(2)
1
КАКВО ИМА ОЩЕ ЗА ИЗМИСЛЯНЕ? МАНГИЗИ ЛИ ЩЕ ПРАВИТЕ ОТ КНИГИ ВАШТА МАМА ДЕВА НЕЩАСТНА? ИСТИНАТА Е ЕДНА ЧЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА УМИРА ЗА ТАКОВА ЕВАНО ПЛЕМЕ НЕЩАСТНО. НЕ СЛУЧАЙНО СЛАВЕЙКОВ ВИ Е ОПИСАЛ С ПРАВИЛНИТЕ ДУМИ. НЕ СТЕ НАРОД ! НЕ СТЕ НАРОД А МЪРША ПАК ЩЕ КАЖА И С ТОВА ЩЕ СВЪРША.
2
От сутришното предаване на Гала разбрах, че от утре, на Апостола ни, ще му се наложи да дели великата дата-17.02., с друг измислен празник-ден на домашната бира, с главен дегустатор-Слабаков!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Ангел Заберски-син
Ангел Заберски-син
музикант и композитор
Става на: 48 години
Анжел Вагенщайн
Анжел Вагенщайн
писател, сценарист
Става на: 95 години
Владимир Левчев
Владимир Левчев
поет
Става на: 60 години
Касим Дал
Касим Дал
политик
Става на: 55 години
Тодор Батков
Тодор Батков
адвокат, собственик на в. "Стандарт"
Става на: 59 години

Звъни мобилният на мутра. - Как си, брато? - Ей, нека се чуем по-късно, че сега съм на гробищата... - На гробищата??? Брато, ама кой те...