ТОП НОВИНАТА

Вижте най-търсените книги на Панаира в НДК навръх 24 май

Само в ПИК
Вижте най-търсените книги на Панаира в НДК навръх 24 май
Автор: ПИК
Дата
Дата
8143
Коментари
0
Вижте най-търсените книги на Панаира в НДК навръх 24 май

Опашки се вият пред щанд №101 на Панаира на книгата в НДК, където водещото издателство "Милениум" излага продукцията си.

Шедьоврите се продават с намаления до 70% и това привлича разнородна публика, която граби по няколко от любимите си творби.

Сред най-продаваните заглавия в първите два дни на панаира са "Енциклопедия на серийните убийци" и "България в песни" - уникален сборник, побиращ стихотворения за родината от 60 български поети, сред които Иван Вазов, Пейо Яворов, Никола Вапцаров, Димчо Дебелянов, Георги Джагаров, Пеньо Пенев, Дамян Дамянов, Христо Фотев, Петя Дубарова...

Естетски интерес предизвиква и литературната сензация "Голям кулинарен речник" на Александър Дюма. Творбата на автора на "Тримата мускетари" се издава за първи път на български 150 години след написването си.

В безспорен хит на литературната фиеста се превръща и уникалният исторически труд "Френската революция", който представя непознати факти и документи за "майката на всички световни революции".

Традиционно търсени на щанда на "Милениум" са и билковите наръчници, книгите с рецепти на Ванга, Петър Димков и Слава Севрюкова, мащабното документално изследване "Сталин", поезията на Недялко Йорданов, Евтим Евтимов, Христо Фотев, Михаил Белчев.

 

Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Валентин Танев
Валентин Танев
актьор
Става на: 60 години
Ина Ананиева
Ина Ананиева
треньор по худ. гимнастика
Мимоза Базова
Мимоза Базова
актриса

Майката към синчето си :
– Всяка твоя беля е бял косъм в косата ми…
Синът поглежда към белокосата си баба.
– Като гледам, като млада и ти не си била цвете…