ТОП НОВИНАТА

Вижте най-търсените книги на Панаира в НДК навръх 24 май

Само в ПИК
Вижте най-търсените книги на Панаира в НДК навръх 24 май
Автор: ПИК
Дата
Дата
8358
Коментари
0
Вижте най-търсените книги на Панаира в НДК навръх 24 май

Опашки се вият пред щанд №101 на Панаира на книгата в НДК, където водещото издателство "Милениум" излага продукцията си.

Шедьоврите се продават с намаления до 70% и това привлича разнородна публика, която граби по няколко от любимите си творби.

Сред най-продаваните заглавия в първите два дни на панаира са "Енциклопедия на серийните убийци" и "България в песни" - уникален сборник, побиращ стихотворения за родината от 60 български поети, сред които Иван Вазов, Пейо Яворов, Никола Вапцаров, Димчо Дебелянов, Георги Джагаров, Пеньо Пенев, Дамян Дамянов, Христо Фотев, Петя Дубарова...

Естетски интерес предизвиква и литературната сензация "Голям кулинарен речник" на Александър Дюма. Творбата на автора на "Тримата мускетари" се издава за първи път на български 150 години след написването си.

В безспорен хит на литературната фиеста се превръща и уникалният исторически труд "Френската революция", който представя непознати факти и документи за "майката на всички световни революции".

Традиционно търсени на щанда на "Милениум" са и билковите наръчници, книгите с рецепти на Ванга, Петър Димков и Слава Севрюкова, мащабното документално изследване "Сталин", поезията на Недялко Йорданов, Евтим Евтимов, Христо Фотев, Михаил Белчев.

 

Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Една бабичка тръгнала на гроба наа мъжа си, но забравила къде е парцелът. По едно време видяла гробаря, който бил подпийнал.- Момче, кажи ми къде е парцел 46? Той я изгледал и казал: - Вие като си не помните местата, що ставате и само се разхождате...