Вижте невероятната любовна история на Зуека и новата му жена. Задава ли се дете на хоризонта?

Бомба

Вижте невероятната любовна история на Зуека и новата му жена. Задава ли се дете на хоризонта?

198587
на 06.02.2014
Вижте невероятната любовна история на Зуека и новата му жена. Задава ли се дете на хоризонта?
Автор:   ПИК

Васил Василев-Зуека е нов човек, откакто е с втората си жена и е променил дори хобитата си, учудват се колегите му от „Господари на ефира”. Актьорът, който преди да срещне Анна Вичева, имал само чифт спортни обувки, вече бил запален планинар и дори скиор. От тази зима той тръгнал на уроци по ски и вече се спускал свободно на по-леките склонове в курорта Боровец.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

 Зуека и Ани не пропускали почти всяка вечер да отскочат до там, за да покарат на нощните писти и затова той напреднал доста бързо със зимния спорт, хвалят го колегите му.

„За човек на почти 50 години е много трудно тепърва да си промени навиците, хобитата и режима на живот, а спортуването е още по-тежко. Той обаче успя и след доста падания вече кара свободно, все едно е на ските от години”, дивят се близки до двойката.

Покрай втората си жена Анна Вичева, заради която преди 2 години се раздели с майката на дъщеря си Нина след 20-годишна връзка, Зуека бил станал и планинар. Доста по-младата от него режисьорка обичала да скитори по баирите и веднага запалила по хобито си и Зуека. Той не спирал да се хвали пред колегите си колко добре се чувства дори след час-два разходка на Витоша и настоявал и другите да опитат, за да разнообразят заседналия си начин на живот.

„Който не знае какво е да подишаш чистия въздух в гората, просто не живее”, обяснявал Василев. Засега обаче никой от актьорите не откликвал на призива му за спортуване и планински разходки и той практикувал хобито само с Ани и кучето им. Мария Игнатова и Димитър Рачков въобще не си представяли да им правят компания и били категорични, че са градски тип хора и предпочитат да прекарват свободното си време в по-удобна среда.

За Зуека обаче новата страница в живота му била отворена и той искал тепърва да опитва все по-екстремни хобита. Първата му цел е още през пролетта да лети с парапланер.

„Той е лудо влюбен в Ани и всяко нейно желание се стреми да изпълнява на мига. Въобще не може да си представи, че тя ще отиде на ски, а той ще си остане в София и ще са разделени“, разкриват техни близки и се чудят на любовта между актьора и режисьорката, които почти не се отделяли един от друг по цял ден, но въпреки това не си омръзвали ни най-малко.

В момента Ани работела в „Глобал филмс” – фирмата, която продуцира и „Господари на ефира” и останалите формати, в които се изявява Зуека.  Двамата още приличали на влюбените ученици и затова приятелите им очаквали всеки миг да ги зарадват с добрата новина, че ще стават родители. Актьорът вече има голямо момиче от първата си жена Нина, но Анна не е майка и искала най-сетне да роди дете.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО) Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК