Вход
София
Времето в София 20 o C

Виктор и Нова да отговорят: Защо уволниха Ани Цолова? Защо свалиха Бенатова? Защо изолираха Дидие Щосел? Кой им пробута Вяра Анкова? Има ли сделка за продажбата им?

Виктор и Нова да отговорят: Защо уволниха Ани Цолова? Защо свалиха Бенатова? Защо изолираха Дидие Щосел? Кой им пробута Вяра Анкова? Има ли сделка за продажбата им?

на 06.10.2017
44839
37
Виктор и Нова да отговорят: Защо уволниха Ани Цолова? Защо свалиха Бенатова? Защо изолираха Дидие Щосел? Кой им пробута Вяра Анкова? Има ли сделка за продажбата им?
06.10.2017
37
44839

ГЕРБ се разграничи от поведението на Антон Тодоров към Виктор Николаев.

Правилно. Така по принцип изисква етиката - грозно е политик да се репчи на журналист и да си изпуска нервите в ефир (отделен въпрос е, че Тодоров не е заплашвал Николаев, просто се държа саркастично, ехидничеше).

Като казвам "по принцип" обаче, трябва да задълбая и в частния случай. 

Виктор и Нова, преди да говорят за чуждия морал и да ровят корупцията, е добре да разкажат какво се случва в телевизията им.

Защо свалиха от екран Ани Цолова, чийто празен стол гузно проблясва на камерите до Виктор всяка сутрин? Защо свалиха рубриката на Миролюба Бенатова? Защо уволниха шефката на новините Сарелска? Вярно ли е, че заради съмнения в корупция и обслужване на корпоративно-политически интереси?

А обвиненията на Васил Иванов за роднински схеми и шуробаджанащина в медията?

Защо ограничиха пълномощията на Дидие Щосел и го запратиха да се занимава с дигиталните проекти?

Защо и кой върна на бял кон Силва Зурлева?

Защо се провали и провали ли се изобщо сделката за продажбата на медията, която бе обявена от шведските собственици? Кой е реалният собственик на Нова телевизия, чии интереси обслужва?

Защо шефката на държавната БНТ Вяра Анкова изведнъж бе телепортирана в конкурентната частна медия, само две седмици след като напусна "Сан Стефано"? Това съвместимо ли е с добрите нрави и практики?

Какво се случва с жалбите до прокуратурата на Николай Бареков за крещящо-луксозния начин на живот на водещи от телевизията?

Докато някой не благоволи да отговори, Антон Тодоров, Тома Биков и изобщо всеки събеседник на Виктор Николаев ще има право да се държи агресивно в студиото.

Корупция има не само в община Хасково. Корупция има и в медиите, че даже е по-зловеща.

Сподели:
Напиши коментар »
(37)
1
Така е. Това е най-корумпираната и измислена телевизия
2
ТОВА Е КЛЮЧОВО - КОЙ Е СОБСТВЕНИК НА ТЕЛЕВИЗИЯТА.
3
Цоцолова и Гнидата Викторчо...пфу
4
Много хубава статия като Волен Сидеров, коментирал миналата година по своята Алфа за монополните телевизии над тези двама.
5
Още като прочетеш Слива Зурлева става ясно че, тоя екземпляр идва от свинефермата на Посрано и Сланинова. А вечно мрънкащия Николаев , е жалко червено поръчково соросоидно недоразумение, кланящо се на най гнусните хора на тая територия, и техен слуга..
6
Ехх Вики няма я вече Анито а сутрин в 6/30ч си лъсках бастуня с нея охх на дядяя липсваш ми Ани а така си го лъсках хубано с теб а сега с тоя Виктор не става нищо от него чеп за трици не става
7
Нека тия двамата Виктор и Ани Цолова ги разледва ДАНС и Прокуратурата защо са вземали тези пари и от кой за да манипулират народа за разстрел са МАНИПУЛАТОРИИ
8
На всички стана ясно, че Антон Тодоров много добре знае, кой е уволнил Анна Цолова и си пролича, че му симпатизира. Поведението ми в студиото го демонстрира категорично!
9
А Виктор, що за журналист е? Защо си замълча, дори се смути от намека за стола.
10
Нова е на Боко , още ли не знаете????/
11
Николаев не е истински журналист, дори един смислен въпрос не може да формулира, но пък е доста нахален и се опитва да натиска събеседника. Не му се получава.Личи си, че и някой му диктува в ухото. Честно и аз бих му се озъбила на тъпотиите.
12
Когато се говори за медиите ,че са четвърта власт се е знаело кои са първите три. Днес в България от няколко години , но последната една ,особено , нека се знае официално , че медиите са първа власт. Кой изобщо се съмнява в това ?
13
И Викто и другите са бекволите на БСП . Не е нужно много да се напрягаш, за да откриеш елементарното и общото между опорните точки на маргиналката БСП и НОВА. Ще щажеш редакторите им са едни и същи или опорните им точки идват от един и същ стратегически център. А Николаев отдавна дразни с липсата на задълбочен професионализъм - не може да каниш гости и да прокарваш уличната сюжетна линия на червенковците. Толкова повърхностна и изчерпана откъм задълбоченост ''журналисстика''
14
А вие обяснявате ли кадровата политика във вашата медия? Защо непрекъснато обслужвате Б. Борисов и герб?
15
виктор не е бил заплашван от тодоров, смешно е да се твърди такова нещо.
16
Трудовакът Тоню (Антон) Тодоров бавно и полека ще бъде изритан от всички медии. Той ще има трибуна само в твоя въшкав сайт Heдялko, това от мен да го знаеш. Той за няколко месеца много вреди на ПП "Шайка", макар вече да е член на тази партия. Мисля, че скоро ще го изритам от НС, ако реши да остане като независим депутат ще му се случи това което се случи на Мишо Бирата. Разбираш ме нали ? Аз съм главния шайкаджия от Банкя.
17
Кой купи Нова Тв ли? Ами КОЙ, как кой. Тепърва ще предстоят още промени. Само, че лека полека, та да не "бие на очи". Вероятно и Виктор ще е пътник. Данчо ментата и на двамата им предаде поздрав от КОЙ.
18
По студията бродят нагли герберастки ненормалници.Надпреварват се кой най-просташки да заплашва и изнудва журналисти.Накрая ще завършите в затвора цялата герберастка хунта и всичко крадено ще бъде конфискувано и от вас и от вашите баби,лели,жени,държанки,приятелчета,деца,внуци,кучета и котки.Няма и къде да ходите да се скриете,света вече е малък.
19
Направо да затварят всички телевизии като корумпирани и да останат само най-честните и почтени телевизии - ПИК. Канал 3 и Алфа ТВ. Всички журналисти от затворените телевизии да бъдат въдворени в Белене, където Беновска да ги превъзпита кои въпроси са правилни и кои - не.
20
Валерия Велева: Г-н премиер Борисов , Антон Тодоров от Ваше име ли ни заплашва? След позорната атака срещу президента, след срамните сцени за насаждане на омраза и противопоставяне с депутати от опозицията, Антон Тодоров посегна и на журналисти.http://epicenter.bg/article/Valeriya-Veleva--G-n-premier--Anton-Tododorv-ot-Vashe-ime-li-ni-zaplashva-/137882/11/0
21
Какъвто и да е Виктор, държането на Антон бе просташко , нагло , цинично , мутренско , типично като за бойковата партия. Шайката няма спирачки. Действа демократично и човешки. От нас зависи колко ще ги търпим !
22
Ти, пък да видиш, каква шуробаджанащина има в българските медии, ама всички мълчат. Никой не смее да си навлича гнева на журналист. Напрактика НОВА и БТВ са една телевизия - това са едни и същи хора, преплетени във всякакви връзки помежду си. А заблудените хора си вика, ето две "независими една от друга" телевизии казаха, че еди кво си.... То се вижда с просто око - едни и същи новини подбират, едни и същи премълчават, еднакво ги степенуват, еднакво ги коментират. И едни и същи единствени гости канят, включително и БНТ ги кани същите, да кажев от липса на въображение или информираност. Но, бедата е много по-голяма, отколкото на пръв поглед изглежда простото подреждане на новини. А за, какви пари става въпрос, бедна ви е фантазията...
23
До мнимия №6 бай Петко от истинския бай Петко № 6 Не ти прави чест да се правиш на "млад" и да твърдиш, че лъскаш ...Умолявам модераторите да премахват такива цинични драсканици ! Това може да напише оформен про.стак без никакво домашно възпитание !
24
Бокоооо
25
мафията МАДАМ В е толкова нагла и ЛЕКА журналистка ,че не си струва отговарянето и.както и на всички доганисти и пеевски отрочета.
26
Тия платени маши не само да ги махнат, ами и да върнат взетите под масата пари за изпълнение на мокри те поръчки на Мутрата за омаскаряване на опонентите му. Цолова да върне къщата в Драго леви, а Николаев новия 180 кв. Апартамент на Раковска в центъра на София.
27
А защо през 2013 г. , когато същият този Виктор Николаев и Анито Цолова бяха изритани от БТВ, след като зададоха въпроса към тогавашния премиер Орешарски:"КОЙ предложи Пеевски",нямаше такъв вой от знайни и незнайни журналя и загриженост за свободата на словото, за разлика от днес? Същото важи и за коалицията БСП и ДъПъСе, които цинично и лицемерно днес също бяха "загрижени" за свободата на словото, за разлика от въпросната 2013 г. ?
28
Данке, само ти не си разбрала защо махнаха Цолова! Та тя изобщо не ставаше за нищо, освен за утринна гимнастика. А и тази къща и това мътно и неясно обяснение на средствата...Чао Дане и мисли
29
Не знам на теб какво ти е ясно,но на нас ни е пределно ясно че си едно НИЩО. Не е далеч времето когато сутрешния блок на Нова беше оперативен щаб на протестърите против Орешарски.Как ги видя че играят за БСП ? Само болната ти фантазия може да го измисли. Или работодателите ти така ти нареждат да пишеш..И в двата случая си за презрение!
30
Защо Виктор да ти обяснява защо е уволнена Цолова - много тъпо и неграмотно. Данке в ПИК ти ли уволняваш, ти ли определяш политиката на сайта ?
31
Анализът в статията е прекрасен, но трябва да се доразшири за всички медии. ДА ЗНАЕМ КОЙ Е ИСТИНСКИЯ СОБСТВЕНИК. Даже имаше май такова законово изискване. НО НЕ НЯКОЯ ОФШОРКА. ИСТИНСКОТО ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ.
32
Сещате ли се какво става ? Ама нормално е след като Четвъртата власт слугува на другите три власти. Утре ще почнат и да ви бият. И така до пълната победа на Комунизма.
33
Първата задача на Борисов беше да купи и опростачи медиите, след което с помощта на продажните журналисти започна да манипулира и опростачва народа. Това да купи социолозите беше за него лесно, като да каже някоя простотия в ЕС. И последваха вече големите неща : Закриване на "Южен поток" и „ АЕЦ ”, далавери в митниците, Закриване на болници и кражба от парите на Здравната каса, Колосални кражби от Еврофондовете, от Бюджета, от Псевдо-Саниране, от Спортни залички и Некачествени Магистралки, Велоалейки и Постоянни имитации на ремонти във всички общини с ГЕРБЕРСКИ кметове.
34
ПОЗОРА НА БУЛГАРИИКЯТА СЕ НАРИЧА ДЕПУТАТ !...БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ УТ КОЯ ПАРТИЯ !....ПАРТИЯ У БУЛГАРИИКЯТА Е ГОФНО !....БОРИСОФ У БУЛГАРИИКЯТА Е ЦАРО НА ГОФНАТА....А ТУКА НЕКЪФ ТАСКО .... И НЕКВА ТИКВЕНА ТУТА СА ТУРИЛЕ У СТУДИО СИ МЕРАТ ЛИГОЧИТЕ !....АИ БЕГОЧ У СИРИЯ !....АКУ СМЕ НИЕ САВЕЦКА USA НА ВЛАСС СИЧКИ 240 ДЕПУТАЦИ ГИ ПРААШТАМИ У СИРИЯ !....КОИ УЦЕЛЕЕ ГУ ПРАИМЕ ПРЕМИЕРШЕ !....ЦАЧКА У СИРИЯ...ПРРСТАФЛЯТЕ ЛИ СИ....МИ ГЛАФЧО ?....
35
Мъдялко,на задна те искам....
36
A.Цолова ебийно се държеше нахално ,непрофесиона лно личеше подкрепата и от някого.На един кантар с разпасалия сеС.Тодоров.Не мога да допусна че на рочаква Радев шайка.Нито е на образованието му,ин телекта ,няма място за сравнение.
37
Ами сега се питаме кой ще промива мозъците на зрителите на Нова от А Цолова с показването на безсмислени репортажи за градинки,плочки дупки по три пъти ,като на малоумните,и така половината сутрешен блок . Аферим на заплатите им.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Руснак отива при лекар.
- Докторе, болят ме бъбреците.
- Одеколон пиете ли?
- Пия, но не помага.

няма нови новини
Днес: 271
hot
най-четени новини в момента
сега
2610
четат ПИК
сега
четат тази новина
ВНИМАНИЕ! Лекари бъркат лаймската болест с летен грип - заразата води до тежки усложнения
x