ГАЛЕРИЯ ШОУ

ВИП ГОСТ! Анелия влезе в Къщата с най-неочакваната мисия...

Само в ПИК
ВИП ГОСТ! Анелия влезе в Къщата с най-неочакваната мисия...
Автор: ПИК
Дата
Дата
12415
Коментари
3
ВИП ГОСТ! Анелия влезе в Къщата с най-неочакваната мисия...

Попфолк звездата Анелия влезе в Къщата на "ВИП брадър" с най-неочакваната мисия. А съквартирантите получиха "най-пухкавата" задача. 17 кученца, спасени в приют, бяха доведени при тях, за да намерят своите бъдещи стопани, които да се грижат за тях с топлина и любов.

Анелия влезе при съквартирантите като официален представител на защитниците на бездомните кучета - кауза, с която тя е ангажирана лично. 

Анкетата, на която отговориха родните ВИП-ове, разясни идеята за спасяването и осиновяването на лишените от дом и подслон четириноги животинки.

Малките кученца разнежиха съквартирантите. Мегз си избра куче, Джулиана също си хареса "другарче" за своя Топчо. 

 

Напиши коментар »
(3)
1
Анелия все повече заприличва на вампир!
2
Обичта и грижата за кучетата е по силна и необходима от любовта и грижата за хората. Добра идея да покажат, че живите същества се нуждаят от грижата и любовта на хората, но и хората се нуждаят от ЧОВЕШКО внимание,грижа и любов. В сезонът на " любовта" засипаха зрителите с агресия, просташки обиди и поведение .За пореден път ни натрапиха и посочиха на младите зрители , че да си с шокираща визия , високо самочувствие и пренебрежително отношение към по възрастните , да си агресивен самохвалко те превръща в любимец , популярен и богат. Ясно е, че Тото ще е победителят- любимецът на най- малките фенове на предаването. Спестиха запоите му , но не успяха да скрият агресивните му нападания и ехидното мърморене срещу другите докато седи на диванчето по време на предаванията " на живо".
3
Пик,даваш ми,че съм написал грешен код,защото обиждам една чалгаджийка ли?Малко ви се подиграва Слави.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Един се прибира след полунощ пиян до откат. Жена му го почва от вратата:
– Колко пъти трябва да ти повторя, че не бива да пиеш повече от две бири и да се прибираш след десет часа?!
– Ама сериозно, ти така ли ми каза? Явно пак всичко съм объркал…