Висша морска математика: Чадър-6 лева, шезлонг - 6 лева, общо 18 лева

Само в ПИК
Висша морска математика: Чадър-6 лева, шезлонг - 6 лева, общо 18 лева
Автор: ПИК
Дата
Дата
3938
Коментари
4
Висша морска математика: Чадър-6 лева, шезлонг - 6 лева, общо 18 лева

Родните концесионери не се поддават на никакви правила и норми, още по-малко на благородните намерения на туристическата министърка Николина Ангелкова да очовечи плажното дране на кожи по морето. 

Доказателствата за това са не едно и две. Помните случая с онези 36 стотинки за шезлонга, който задължително върви с шалте за 10 лева. 

Поредният пример за висша морска математика е от плаж на курорта Лозенец, където шезлонгът струва 6 лева, чадърът - също толкова, но общата цена е 18 лева. Не е изключено да става въпрос за два шезлонга и чадър, но това на табелата, заснета от курортистите, никак не личи - на картинката за общата сметка се вижда само един чадър и шезлонг. А може би в цената скритичко е калкулирана и тази на шалтето, което рязко е поевтиняло и от 10 лева на "Нестинарка" е паднало до 6 лева на Лозенец. 

Знае ли човек каква изненада ще изскочи от тези морски аритметики - две и две никога не прави четири.

 

Напиши коментар »
(4)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...
3
Има да чакате Бг туристи-почиващи да е жив и здрав Марионетката РАГИН.
4
АНГЕЛКОВАААА, НАЛИ ЦЕНИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ПОД 4 ЛВ. ИЛИ САМО ДРЪНКАТЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ...
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни чувствата ви към близки хора се променят - изплуват скрити страхове, желания, тайни мечти. В петък и събота общувате с много хора, влиянието ви в колектив - приятели, колеги и т.н. е значимо. Възползвайте се по адекватен начин. В неделя имате нужда от почивка. В понеделник сте целеустремени и пробивни. Във вторник ескалира напрежение, което може да навреди на имиджа ви. Възможни са сблъсъци с по-високопоставени лица от вас. Мерете приказките си и бъдете по-сдържани, за да не ви нарочат. И бездруго напоследък откъдето минете, създавате само врагове.
ВИП рожденици
Иван Голев
Иван Голев
поет и писател
Става на: 67 години
Мария Игнатова
Мария Игнатова
актриса, тв. водеща
Методи Андреев
Методи Андреев
депутат от ГЕРБ
Става на: 58 години

- Гошко, къде е братчето ти?
- В хладилника.
- ЛУД ЛИ СИ? Ще му стане студено!!!
- Няма страшно, затворил съм вратата.