Висша морска математика: Чадър-6 лева, шезлонг - 6 лева, общо 18 лева

Само в ПИК
Висша морска математика: Чадър-6 лева, шезлонг - 6 лева, общо 18 лева
Автор: ПИК
Дата
Дата
4143
Коментари
4
Висша морска математика: Чадър-6 лева, шезлонг - 6 лева, общо 18 лева

Родните концесионери не се поддават на никакви правила и норми, още по-малко на благородните намерения на туристическата министърка Николина Ангелкова да очовечи плажното дране на кожи по морето. 

Доказателствата за това са не едно и две. Помните случая с онези 36 стотинки за шезлонга, който задължително върви с шалте за 10 лева. 

Поредният пример за висша морска математика е от плаж на курорта Лозенец, където шезлонгът струва 6 лева, чадърът - също толкова, но общата цена е 18 лева. Не е изключено да става въпрос за два шезлонга и чадър, но това на табелата, заснета от курортистите, никак не личи - на картинката за общата сметка се вижда само един чадър и шезлонг. А може би в цената скритичко е калкулирана и тази на шалтето, което рязко е поевтиняло и от 10 лева на "Нестинарка" е паднало до 6 лева на Лозенец. 

Знае ли човек каква изненада ще изскочи от тези морски аритметики - две и две никога не прави четири.

 

Напиши коментар »
(4)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...
3
Има да чакате Бг туристи-почиващи да е жив и здрав Марионетката РАГИН.
4
АНГЕЛКОВАААА, НАЛИ ЦЕНИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ПОД 4 ЛВ. ИЛИ САМО ДРЪНКАТЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Астор
Астор
илюзионист, носител на „Оскар” за магическо изкуство
Става на: 74 години
Иван Портних
Иван Портних
кмет на Варна
Става на: 41 години

Разговор между двама приятели старшини:

- Защо те уволниха от армията?

- По болест.

- Каква болест?

- Не знам каква, но на целия полк му се повръщаше от мен.