Вложители в КТБ опъват шатра пред президентството

ЧАС ПИК

Вложители в КТБ опъват шатра пред президентството

6909
на 29.09.2014
Вложители в КТБ опъват шатра пред президентството
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Към 18.30 часа на старта на протеста пред БНБ за отваряне на КТБ се събраха около 50-60 човека, информира BNews.

препоръчано

Протестът се организра от фейсбук групата КТБLive. Протестиращите бяха приготвили транспаранти и палакти с лозунги: "Търпението ни свърши", "Искров в затвора", "Отворете КТБ веднага", а към БНБ издигнаха предупреждението: "не клатете банквоата стабилност".

По думите на една от организаторките на акцията тази вечер Пепи Маринова, от утре пред президенството се отваря палатков лагер.

Получено е разрешение от Столична община за опъване на една шатра до шадравана на Президенството. 

Протестиращите ще се редуват да протестират. Ще останат там "до победа", т.е. проттестът им ще е безсрочен. 

До момента във фейсбук страницата на КТБLive са потвърдили участието си около 300 дущи. Те ще участват както на протеста, така и в палатковия лагер от утре.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК