ВМРО: Орешарски да поиска промени в македонската конституция!

Политика

ВМРО: Орешарски да поиска промени в македонската конституция!

4592
на 26.07.2013
ВМРО: Орешарски да поиска промени в македонската конституция!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пет основни искания трябва да постави българската държава пред властите в Скопие. Изпълнението им ще бъде основата, върху която могат да бъдат изграждани добросъседски отношения между двете страни.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

 Това посочва Националният изпълнителен комитет на ВМРО – Българско национално движение в писмо до министър-председателя на България Пламен Орешарски, съобщават от партийния пресцентър. То е по повод предстоящото посещение на македонския му колега Никола Груевски на 28 юли т.г. В текстът, изпратен до българския премиер, от ВМРО настояват България да изиска от Македония спазването на правата на гражданите с българско самосъзнание.

 Сред най-основните искания, които трябва да представи министър-председателят Орешарски са правата  и интересите на над 120 000 български граждани и на стотици хиляди македонски граждани с българско самосъзнание. Те  трябва да бъдат гарантирани с промени в Конституцията на Македония така, както са гарантирани и на останалите етнически групи, категорични са от ВМРО.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК