Внесоха 2000 подписа в парламента за неизбежната отбрана, Патриотите ще са мотор на промените (ВИДЕО)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Внесоха 2000 подписа в парламента за неизбежната отбрана, Патриотите ще са мотор на промените (ВИДЕО)

18363
на 09.03.2018
Внесоха 2000 подписа в парламента за неизбежната отбрана, Патриотите ще са мотор на промените (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

2000 подписа от граждани във връзка с разширяването на закона по отношение на неизбежната отбрана внесоха организации в Народното събрание. Те бяха приети от групата на Обединени патриоти.  

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Гражданите смятат, че в обхвата на неизбежната отбрана трябва да бъдат описани всички места, където би могло да се влезе, включително вилни имоти, стопански постройки, леки автомобили. Ние ще приемем техните предложения, поемаме ангажимента Обединените патриоти да поддържаме тази тема и да сме й мотор, за да не я оставим да се забута, посочи Искрен Веселинов от ВМРО след срещата с представители на Съюза на частните детективи и сдружение "Велика България".

Смятаме, че трябва да има читав закон за разширавяване правото на неизбежната охрана и да може човек да защити здравето, честта и живота си. Ние се отказахме от наш закон, но приехме да се включим в работната група на министерството на правосъдието, допълни Веселинов. 

Виждаме рядък случай, обществените организации да работят в ползу роду. В случая се разбрахме и по много други въпроси за наказателните репресии и наказателния закон, бяха дадени ценни идеи за общата превенция. Решихме да поддържаме непрекъснат контакт във връзка с промяна в законодателството, посочи Павел Шопов от "Атака". 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Даниел Митов се оттегля (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК! Даниел Митов се оттегля (ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК