ВНИМАВАЙТЕ: Вече глобяват, ако сте без зимни гуми

Животът днес

ВНИМАВАЙТЕ: Вече глобяват, ако сте без зимни гуми

11758
на 15.11.2019
ВНИМАВАЙТЕ: Вече глобяват, ако сте без зимни гуми
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пътна полиция напомня на водачите да обърнат специално внимание на състоянието на гумите на техните превозни средства, съобщиха от пресцентъра на МВР.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Според Закона за движение по пътищата, движещите се по пътя пътни превозни средства трябва да бъдат с гуми, предназначени за зимни условия, или с гуми с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 mm през периода от 15 ноември до 1 март. Нарушилите това изискване се санкционират с глоба от 50 лева.

От МВР припомниха, че е в ход Акция "Зима", която е разделена на три етапа. В момента акцията е насочен към поведението на пешеходците. Третият етап стартира на 20 ноември и ще е със специално внимание към водачите на моторни превозни средства. Те трябва да подготвят автомобилите си за управление в зимни условия. Това означава, че освен на гумите, водачите трябва да обърнат внимание и на осветителната и стъклопочистващата системи на автомобилите си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК