Бомба

ВНИМАВАЙТЕ! Във въздуха витае агресия, дебнат опасности

Само в ПИК
ВНИМАВАЙТЕ! Във въздуха витае агресия, дебнат опасности
Автор: ПИК
Дата
Дата
6531
Коментари
0
ВНИМАВАЙТЕ! Във въздуха витае агресия, дебнат опасности

Луната ще е в знак Лъв до 13:33 ч. Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. През времето от 12:23 до 13:33 ч. Луната ще се движи на празен ход и през този период не бива да се захваща нищо ново и важно. В 13:33 ч. Луната ще се премести в земния знак Дева. Тогава уязвими ще станат червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

3 лунен ден, който започва от 08:24 ч. и продължава до 09:33ч на следващия ден също не е добър. Ден на астралното обновяване на тялото. Препоръчва се още да не се предприема нищо ново, а да се занимавате с обичайните и текущи работи. Във въздуха витае агресия и дебнат опасности. Нищо страшно обаче няма да ви се случи, ако живеете в съответствие с предписанията на Луната. Следва активно да се борите с отрицателните емоции и тъмните мисли. Необходимо е да изхвърлите яда от себе си, иначе капка по капка ще отрови душата и тялото ни. Периодът на мечтите и плановете приключва. Време е да се пристъпи към активни действия. Енергията трябва да се направлява в нужното русло. В този ден физическото натоварване е своеобразно средство за профилактика на душевни травми. Ако пострада носоглътката ви или задтилната област, тяхното лечение трябва да започне на следващият ден. Ако допуснете да ви завладеят отрицателни мисли, то те могат да се превърнат в реалност. Всяка позитивна мисъл служи като средство за профилактика срещу неудачите. Не е добро предзнаменование да разлеете в днешният ден масло. Ако това се случи все пак, то знайте, че сте на грешен път.

Отношения – Лесно ще се гневите и ще бъдете раздразнителни. Това лунно денонощие е добре да се проведе под девиза: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства. Древните школи препоръчват да се използват най- екстравагантните сексуални пози, тъй като те способстват за дълбок и продължителен оргазъм на партньорите. Добре е водещата роля да се поеме от жената, в секса да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност.

Бизнес – Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, затова се съсредоточете в набелязаните цели и действайте.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции, подобрява се настроението, отлично самочувствие и вяра във възможностите си. След днешната подстрижка косите ви ще растат по-гъсти и силни. Ако подстрижката не влиза във вашите планове, то отрежете поне няколко косъм символично или подкъсете бретона си.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Владимир Пенев
Владимир Пенев
актьор
Става на: 59 години
Екатерина Михайлова
Екатерина Михайлова
юрист, политик от ДСБ
Илияна Йотова
Илияна Йотова
вицепрезидент
проф. Симеон Щерев
проф. Симеон Щерев
музикант
Става на: 74 години

Попитали Радио Ереван кога идва средната възраст. Радиото отговорило: – Когато не можеш да разбереш кое повече ти се иска: сладолед или бира.