ВНИМАНИЕ, ДАМИ! Ето ги 4-те най-желани мъже в България! Милионери са! (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ВНИМАНИЕ, ДАМИ! Ето ги 4-те най-желани мъже в България! Милионери са! (СНИМКИ)

91580
на 20.08.2016
ВНИМАНИЕ, ДАМИ! Ето ги 4-те най-желани мъже в България! Милионери са! (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Рапърът Криско, милионерският наследник Вълчо Арабаджиев, депутатът Мартин Иванов и вратарят на националния отбор Николай Михайлов са най-желаните мъже на Българи. Това сочат резултатите от традиционната анкета, която се провежда за трета поредна година сред водещите лайфстайл журналисти в България.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Това лято над 80 бяха актуалните български мъже, разпределени в категориите "Шоубизнес", "Бизнес", "Политика" и "Спорт". Ергените бяха селектирани сред най-популярните свободни мъже в "България", тези, за които всички говорят в публичното пространство.

Победител в категория "Шоубизнес" стана хип-хоп сензацията Криско. В категория "Бизнес" първото място е за младия и успешен бизнесмен Вълчо Арабаджиев, а в категория "Политика" за втора поредна година най-много гласове събра депутатът Мартин Иванов, известен и с прякора си Мартин Данона. Вратарят Ники Михайлов за пръв път е призьор в категория "Спорт", както Агенция ПИК първа съобщи още преди месец. 

Депутатът Мартин Иванов печели ергенския приз за втора поредна година

Всички победители получиха своите кристални статуетки и записаха послания към своите фенове. На Нощта на ергените в "Хасиенда" на Лозенец моделката Велина Узунова връчи наградата на Криско и му пожела още много успехи на музикалната сцена и в личния живот. "Таз година ерген, догодина сгоден, но винаги бохем!", коментира наградата си Криско в своя "Фейсбук"-профил. 

Криско си пожела, след като тази година е ерген, догодина да е сгоден 

Ники Михайлов, един от най-успешните родни футболисти, не присъства, тъй като през седмица се присъедини към новия си стар клуб - турския Мерсин. Вратарят получи предварително своята статуетка и благодари на всички, гласували за него.

Ники Михайлов получи приза си предварително, тъй като през седмица се присъедини към турския Мерсин

19-годишният възпитаник на швейцарския колеж "Льо Розе" Вълчо Арабаджиев е един от най-младите и успешни предприемачи у нас, наследник на най-известната хотелиерска фамилия в България. Вълчо, който е завършил право в Лондон, помага в семейния бизнес и реализира успешни собствени проекти. Заедно с партньори той създаде дискотека "Мегами", която се превърна в най-актуалния клуб в столицата. 

Г-жа Димана Василева, представител на компанията-партньор на класацията, награди Вълчо Арабаджиев

Тази година официален партньор на класацията Ерген на годината бе частният клуб за луксозни консиерж услуги за най-взискателните, влиятелни и заможни хора по света "Quintessentially Lifestyle". Неин собственик е Бен Елиът, племенник на Камила Паркър.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК