ВНИМАНИЕ! Никога не подарявайте това!

Бомба

ВНИМАНИЕ! Никога не подарявайте това!

17227
на 15.09.2016
ВНИМАНИЕ! Никога не подарявайте това!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Великата пророчица Ванга е казала: "На едни подаръци се радвай, от други се пази. И наистина, народно поверие гласи, че някои подаръци са с негативна енергия и дори е по-добре да се откажем от тях. Ето кои предмети вещаят неприятности и какво да знаете, за да предпазите себе си и близките си хора от тях.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

1. Нож

Ножове, ножици и всякакви други остри и режещи предмети човек е необходимо да си набавя сам. В предметите с остриета се натрупва много отрицателна енергия. Ако дарителят много упорито настоява, опитайте да купите тази вещ от него, макар и за символична сума. 

2. Часовник

Този предмет отчита времето. Изглежда, че е нищо особено, но часовниците са склонни да изостават и да спират. За да не се допусне такъв подарък да символизира края на щастливия ви живот, по-добре да платите за него няколко монети на този, който ви го подарява. 

3. Портмоне

Приемайки като подарък празно портмоне, рискувате да изпуснете паричния си късмет. Бихте могли да пуснете в него дори стотинка, но то не бива да се подарява празно!

свързани новини

4. Носна кърпа

В културите на много народи съществува традиция на погребални церемонии да се даряват носни кърпички. Тази вещ е тясно свързана със сълзи и тъга. Пък и хартиените кърпички са къде по-практични ...

5. Перли

Такъв подарък може да привлече неприятности, загуби и болести. В доста страни по света, перлите символизират безутешните сълзи на вдовици и сираци.

6. Огледало

Огледалото е твърде мистериозен предмет, за да си позволяваме така лесно да го подаряваме или получаваме. Счита се, че такъв подарък би могъл да отнеме красотата, младостта и жизнеността на получателя. Особено важно е да се пазите от антични огледала.

свързани новини

7. Ръкавици

С използване на ръкавици се свързват много магически ритуали, насочени към манипулиране на личността. Ето защо, такива вещи е прието да се обменят "око за око".

 Най-важното е, ако подаръкът е поднесен с чисто сърце и открита душа. Тогава никакви мистични сили не ще успеят да ви навредят!

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК