ВНИМАНИЕ! Опасен порно вирус дебне във Фейсбук

Само в ПИК
ВНИМАНИЕ! Опасен порно вирус дебне във Фейсбук
Автор: ПИК
Дата
Дата
7794
Коментари
1
ВНИМАНИЕ! Опасен порно вирус дебне във Фейсбук

Опасен вирус се разпространява от няколко дни във Фейсбук. Нищо неподозиращите потребители на социалната мрежа получават съобщение на месинджъра си от приятел. То съдържа линк и емотикон – сърце, усмивка, намигване или изплезване. Когато го отворят, се натъкват на порно клип, и компютърът им блокира.

Щетите върху техниката от подобни вируси понякога са големи. Може да се наложи дори компютърът да бъде преинсталиран, предупреждават специалисти.

Напиши коментар »
(1)
1
А защо са длъжни да го отварят щото са любопитни а фейсбук какво е клюкарски сайт.................
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.