Внимание! Опасни лекарства заливат пазара

ЧАС ПИК

Внимание! Опасни лекарства заливат пазара

7205
на 19.08.2014
Внимание! Опасни лекарства заливат пазара
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Опасни за здравето лекарства, които имитират оригиналните, са на пазара в Европа, съобщи д-р Стойчо Кацаров от Центъра за защита правата в здравеопазването. Намират се дори фалшификати на животоподдържащи медикаменти, както и на популярни препарати. Те се разпознават много трудно и от специалисти.

препоръчано

Хората нямат доверие в контролните органи и затова дори не подават оплаквания.
"Най-много фалшиви лекарства идват от Индия, но и в България също се произвеждат такива. Няма контрол и върху това, което се предлага в интернет", допълни д-р Кацаров.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК