Бомба

ВНИМАНИЕ! Очаква ни критичен ден

Само в ПИК
ВНИМАНИЕ! Очаква ни критичен ден
Автор: ПИК
Дата
Дата
10846
Коментари
0
ВНИМАНИЕ! Очаква ни критичен ден

Очаква ни критичен и труден ден. Това е време за проверка силата на собствената вяра. Той е посветен на пост и молитва. Повече време прекарайте в уединение и под покрива на дома си, съветва астрологът Ивелина Пенчева. Добре е да се изчиства организмът и тялото, да се вземат лекарства, пише тя в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става, добавя тя.

„Може да се занимавате с почистване на дома, ремонт и реставрация. Повече мълчете и четете книги. Приветства се ръчният труд. Добре е да посетите храм, да започнете цикъл на гладуване, лечение. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Не се препоръчва много да се смеете и да празнувате. Не се препоръчват сексуални контакти, екскурзии и пътувания“, предупреждава астрологът.

„Това е най-трудният ден за тежка и сериозна работа. Не трябва да се работи земята. Не прекарвайте деня в тъмни стаи. Нужни са огън и светлина в този ден. През нощта не трябва да се отваря прозорецът, за да не нахлуят тъмните сили“, съветва тя.

„Не се препоръчва да ядете от обед до залез. Подходящи са черен хляб и млечните произведения“, добавя Ивелина Пенчева.

Тя препоръчва комбинация от червено-черно и жълто-зелените цветове в облеклото. Избягвайте сиво, кафяво и виолетово.

„В този ден е добре да не сте сънували нищо. Сънят в този ден е знак за предупреждения и изкушения. Единственият хубав сън е да се видите под дъжда – знак за изчистване на греховете. Тежки се считат ярките сънища“, добавя астрологът.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

В затвора лежат двама мъже - единият за кражба на часовник, а другият за кражба на крава. Крадецът на кравата решил да се избъзика с крадеца на часовника. Попитал го: - Колко е часът? - и се усмихнал ехидно. Другият погледнал лявата си ръка и на свой ред казал: - Часът ли колко е? Ами време е да издоиш кравата...