Бомба

ВНИМАНИЕ! Очаква ни критичен ден

Само в ПИК
ВНИМАНИЕ! Очаква ни критичен ден
Автор: ПИК
Дата
Дата
10415
Коментари
0
ВНИМАНИЕ! Очаква ни критичен ден

Очаква ни критичен и труден ден. Това е време за проверка силата на собствената вяра. Той е посветен на пост и молитва. Повече време прекарайте в уединение и под покрива на дома си, съветва астрологът Ивелина Пенчева. Добре е да се изчиства организмът и тялото, да се вземат лекарства, пише тя в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става, добавя тя.

„Може да се занимавате с почистване на дома, ремонт и реставрация. Повече мълчете и четете книги. Приветства се ръчният труд. Добре е да посетите храм, да започнете цикъл на гладуване, лечение. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Не се препоръчва много да се смеете и да празнувате. Не се препоръчват сексуални контакти, екскурзии и пътувания“, предупреждава астрологът.

„Това е най-трудният ден за тежка и сериозна работа. Не трябва да се работи земята. Не прекарвайте деня в тъмни стаи. Нужни са огън и светлина в този ден. През нощта не трябва да се отваря прозорецът, за да не нахлуят тъмните сили“, съветва тя.

„Не се препоръчва да ядете от обед до залез. Подходящи са черен хляб и млечните произведения“, добавя Ивелина Пенчева.

Тя препоръчва комбинация от червено-черно и жълто-зелените цветове в облеклото. Избягвайте сиво, кафяво и виолетово.

„В този ден е добре да не сте сънували нищо. Сънят в този ден е знак за предупреждения и изкушения. Единственият хубав сън е да се видите под дъжда – знак за изчистване на греховете. Тежки се считат ярките сънища“, добавя астрологът.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Одобрявате ли акциите на Валери Симеонов в нощните заведения на Слънчев бряг?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
В семейните ситуации можете доста решително и безкомпромисно да промените нещо. Това „нещо“ ще носи както съзидателен, така и разрушителен характер. В по-добрия случай това може да бъде преместване на самотен човек в друг регион. Може да бъде скъсване на отношенията с приятел. Вашите стари житейски планове могат да бъдат съкрушени или решително променени. По-силно тази тенденция действа върху вас в петък и събота. Постарайте се да я насочите в желаното русло и се пазете. Възможни са и здравословни неразположения, през които ще преминете бързо.
ВИП рожденици
Динко Динев
Динко Динев
строителен предприемач
Става на: 52 години
Младен Червеняков
Младен Червеняков
посланик на България в Черна гора
Става на: 63 години

Чък Норис бил единствения човек, убедил баба си, че не е гладен.