Вход
София
Времето в София -1 o C

ВНИМАНИЕ! Паренето в пъпа издава черна магия

ВНИМАНИЕ! Паренето в пъпа издава черна магия

14:01
8943
2
ВНИМАНИЕ! Паренето в пъпа издава черна магия
Автор: ПИК
01.01.2018
2
8943

Черна магия с нови признаци за действие е подпалила България. Хората, които я правят, идват от Гърция и Италия. Намесата в енергийното поле може да доведе болести. Възможно е да причини пълно объркване и да направи пострадалия пионка на чуждата воля. Последствията понякога покосяват поколения наред, а боравенето с подобни техники у нас става все по-опасно и неконтролируемо. Всичко това твърди Севинч Балъкчъ от Нова махала. От години жената от балканското селце има свръхестествени способности - вижда бъдещето, общува с мъртви, умее да лекува с енергията си. Магията се правела,

като даден предмет се кодира с молитви. Зареден по този начин, чрез него се пренасочва енергия и цялата ѝ сила се стоварва за поразяване на човека. Обикновено засегнатият чувства парене в областта на пъпа. Признаците са комплексни - слабост, обърканост и неумение за справяне с обикновени ежедневни проблеми и ситуации. Хората със свръхестествени способности могат да различат магията от болестта по енергийното излъчване на човека, защото външното влияние е фокусирано точно там, обяснява Севинч. Когато тя се намесва, по аурата на посетителя открива къде са болката и страданието. Който се занимава с магия, обременява целия си род, обяснява Балъкчъ. Насочената лоша енергия се връща впоследствие като бумеранг и удря близките. Предизвиканата карма може да засегне чак правнук.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(2)
1
а паренето в областта на гениталиите, издава, че трябва да посетите кожно-венерически лекар
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
архив

Ромео бил известен Дон Жуан. Дълги години обикалял села и паланки и не пропускал да ощастливи някоя и друга хубава булка. Винаги до него бил конят му Викентий. Така станало и сега. Решил Ромео да посети поредната хубавица на селото, която щяла да бъде сама цялата нощ. Извикал той верния си кон Викентий и му казал: - Аз се качвам горе при хубавицата, а ти ще стоиш тук под балкона, че ако вземе да се върне мъжът й - скачам и бягаме. Речено - сторено. Не минало много време и на вратата се почукало. Без много да мисли, Ромео скочил през прозореца, а младата жена попитала: - Кой е? - Как кой - конят! Дойдох да кажа, че заваля и ще чакам във входа.

няма нови новини
Днес: 318
сега
2884
четат ПИК
сега
четат тази новина
СИГНАЛ ДО ПИК! Зловещо съоръжение плаши столичани с фатален инцидент (ВИДЕО)
x
Пет супер храни, за да сте супер здрави
x