Внимание! Смяната на времето ни удря в главата

Само в ПИК
Внимание! Смяната на времето ни удря в главата
Автор: ПИК
Дата
Дата
7763
Коментари
1
Внимание! Смяната на времето ни удря в главата

С един час назад ще завъртим стрелките на часовника на 29 октомври, неделя. При много хора тази промяна ще предизвика непрекъсната умора и главоболие, предупреждават лекарите.

Според специалистите на организма му е нужен поне месец след смяната на времето, за да се нагоди към новите условия. Някои я понасят по-леко и се справят за седмица, но обикновено са нужни точно четири. За да се свикне с новото астрономическо време, което срива и имунитета, лекарите съветват да се пият повече витамини и да се хапват пресни плодове и зеленчуци.

Напиши коментар »
(1)
1
СЛЕД КАТО ВРЕДИ НА ХОРАТА ЗАЩО ГО СМЕНЯТЕ БЕ ГАДОВЕ.нАЛИ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗАРАДИ НАС ХОРАТА. ЗАЩО. ЗАЩО ЗАЩО СЕ ПРАВИ.ЗАЩОТО ТАКА ИСКА ЕС
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Повтарям един милион се пише с шест нули, а половин, с три нули!”
(Военен)