Внучката на Милко Балев яростно протестира срещу правителството

ЧАС ПИК

Внучката на Милко Балев яростно протестира срещу правителството

25901
на 18.07.2013
Внучката на Милко Балев яростно протестира срещу правителството
Автор:   ПИК

От сърце вика "Червени боклуци" и недоволства от задкулисието

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Даже издънките на комунистическата номенклатура се оказват на протестите и скандират "Червени боклуци!". Дори отменят рождените си дни. Това показва разследване на екип на "168 часа".

препоръчано

"Мисля, че дядо ми би одобрил моето поведение, защото беше честен човек", казва пред "168 часа" младата архитектка Мария Балева, която ходи редовно да протестира. Тя е внучка на члена на Политбюро Милко Балев, който повече от три десетилетия беше началник на кабинета на генералния секретар на ЦК на БКП Тодор Живков.

"Разбира се, най-вероятно съм пристрастна, но смятам, че той винаги е подкрепял личното мнение на хората и позициите им -обяснява тя. - Ние не сме обвързани с миналото. Някога идеалите на хората са били съвсем различни, а и дядо преживя ужасна драма, защото когато настъпиха промените, той стана жертва на свои колеги. Разочарованието му беше огромно - мислел е, че уж са вярвали в едно и също нещо. Подкрепят ме и родителите ми, както и съседи, които също са от такива фамилии като нашата. Виждам ги на протестите."

Дори на 16 юли, на рождения си ден, тя решила да не пропусне поредната демонстрация на народно недоволство.

"Смятам, че умните хора, тези, които имат някакъв поглед в бъдещето, наблюдават какво се случва в момента и реагират адекватно", казва тя пред изданието.

Внучката на висшия комунистически апаратчик казва, че с присъствието си няма за цел да подпомогне определени политически формации.

"Не подкрепях и предишното управление на ГЕРБ, но сега нещата излязоха тотално от контрол. На изборите гласувах за малка партия, която не успя да влезе в Народното събрание. Подкрепих я не защото смятам, че те бяха най-добрите, а просто защото за мен решението беше да се появят нови лица в управлението и да сменят тази олигархия, на която всички сме свидетели - разказва тя за политическите си предпочитания.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК