Военният министърът на САЩ: Ще продължим да развиваме ядрената си триада

Само в ПИК
Военният министърът на САЩ: Ще продължим да развиваме ядрената си триада
Автор: ПИК
Дата
Дата
1761
Коментари
1
Военният министърът на САЩ: Ще продължим да развиваме ядрената си триада

Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис заяви, че Съединените щати ще продължат да поддържат ядрената си триада, за да я използват като възпиращ фактор в международните отношения. Той изрази поддръжката си за нова скъпоструваща програма за модернизация и развитие на ядрени подводници, бомбардировачи и наземни пускови установки от ново поколение, пише Air Force Times, позовавайки се на думите на министъра, изказани по време на посещението му във военната база Минот.

Преди да се присъедини към администрацията на президента Доналд Тръмп, Матис не веднъж се е изказвал срещу поддържането на базирани в силози междуконтинентални балистични ракети, но показа, че мнението му се е променило.

„Поставял съм под въпрос триадата, но не мога да реша проблема с възпирането на други страни, ако я съкратя“, заяви той. „Убедих се, че ако искам да изпратя най-убедителното послание, триадата е най-правилният начин да го направя“.

Още по темата
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! САЩ накарали британския министър да скрие неуспешния ядрен опит
Часовник
06:15
Американското правителство е поискало от Великобритания да запази подробностите относно неуспешното изпитание на ядрена ракета в тайна, съобщава The Times, позовавайки се на източник, пожелал...
Напиши коментар »
(1)
1
САЩ ГОТВИ НОВИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ ,А ДРУГИ СТРАНИ НЕ МОГАТ НА ТЯХ НАЛАГАТ САНКЦИИ НА САЩ НИКОИ НЕ КАЗВА НИЩО КЪДЕ Е ТОВА ООН СПИ ЛИ ИЛИ СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ И УШИТЕ .??? САЩ Е БОМБАРДИРАЛА НЕ ЕДНА СТРАНА ОТ КРАЯ НА 1945 ГОД НА НЕЯ ТРЯБВА ДА СА ЗАБРАНИ ДА ПРОДАВА И ИЗПРОБВА НОВИ БОМБИ ЗА ДА ИМА МИР НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

Млад мъж крачи нервно напред-назад из родилния дом. По едно време излиза една медицинска сестра и му казва:

- Честито! Роди ви се момиченце!

- Слава богу, че е момиченце, да не се мъчи като мен…