Военният министър Красимир Каракачанов убеден, че един ден наборната служба ще се възстанови

Само в ПИК
Военният министър Красимир Каракачанов убеден, че един ден наборната служба ще се възстанови
Автор: ПИК
Дата
Дата
2077
Коментари
18
Военният министър Красимир Каракачанов убеден, че един ден наборната служба ще се възстанови

Аз съм убеден, че наборната служба ще се възстанови един ден в България. Казвам „един ден“, не казвам „от 1 януари“ или от „1 май“, но ще се възстанови. И ще се възстанови, защото това е ситуацията в света и тя изисква повече отбранителни способности. Това каза вицепремиерът и министърът на отбраната Красимир Каракачанов по време на откриването на изложбата „Дълго по задължение – история и гледни точки“, съобщава Фокус.

Военният министър посочи, че в Конституцията е записано ясно, че защитата на отечеството е дълг на всеки български гражданин, а наборната военна служба е точно това.

„В цялото това историческо време, като изключим последните 20-тина години, влизането в казармата е било празник за българската младеж. Знаехме, че отиваме да служим на страната си. Приемахме го като една даденост и дълг“, каза Каракачанов.

По думите му без българска армия, нямаше да има българска държава. „А без наборна служба, нямаше да има българска армия, нямаше да има Съединението на България и победите при Сливница, нямаше да има възгласа „Одрин падна!“, нямаше да има кота 1050, нямаше да има ген. Колев и славната българска конница, нямаше да има нищо. Този дебат е отворен“, коментира той.

Напиши коментар »
(18)
1
на тоя тутманик мястото му е в карлуково боже колко прототия има в таз държава боже
2
Естествено,но ще се служи на чужда армия!27 години се подигравате с Българската!
3
този да си прати неговото дете при комплексираните и малоумни шапкари да се гаврят с него. аз моето дете няма да дам
4
Г-н Каракачанов, това са нереални и скъпоструващи мечти! По-добре възстановете ТРУДОВИ ВОЙСКИ-- циганите ще сее обучават, ще се самоиздържат, ще научат професии, ще бъдат полезни хора и ще намалеят посегателствага и кражбите.....! Редовна армия?- нали зад нас е НАТО!!!
5
Ко,ко, каза? Да се бием за тая скапана държава? От кадя, накадя,бе. Още съжалявам,че дадох 2 от най хубавите си години. Ако нямаше телени огради по границите, щяхте да ме фанете за голия х.о.и.
6
Не, няма да се възстанови...
7
От къдя на къдя ва...?
8
Ама тук някои си мислят,че ще минат метър?!Утре да не дава Господ ,ако Таийп реши и вкара турската войска''съвсем приятелски'',както Путин вкара руската в Украина,какво правим?>!
9
ех мечтиииии мечти в карлуково мечтиге се сбъдват шишко я падни за 20 лицеви опори
10
... някои индивиди преоткриват Света, като бебета. Дебели бебета и за цял живот такива!!! С една дума, Каракачанов. И какво знае, този Краси, за тази негова според него "вълшебна" служба, за която предлага да дойде и да поправи нещата? Точно нищо ...
11
Извращения, алкохол, мръсотия, простотия, колосални финансови разхищения и кражби,прогонване останалите младежи, тълпа пушечно месо въоръжена със стари калашници - това е наборната служба днес.
12
Аз пък съм убеден, че през 2022 г. Военния трибунал ще издаде смъртна присъда чрез обесване, за национално предателство на доносника Каракачанов. Seer
13
Стига смъртни присъди и ти, 12 -ти !!! Хайде стига сте се набирали за норматив с бирени мускули, каквито има и Краси. На Краси Каракачанов (син на един Дончо Каракачанов!), дай му сладолед или вафла, или бира (според етапа на лично развитие) и го прати да си играе на войници ...
14
ХО ХО ХО
15
сидеров и джамбаски първи да дадат пример,а не чуждите деца за пушечно месо,прати дъщеря си
16
не е ходил казарма едно време
17
А сметнал ли си драги,колко пари трябват,за да се разрушат напълно рухналите и разграбени казарми?И аз искам манините и татковите наркоманчета малко да се стегнат,но няма да стане-нема пари!!!Предложение-да сепращат в Израел за по три месеца,то ще им държи влага за цял живот.Въпреки,че се съмнявам някой да иска даправи хора от тези мърльовци.
18
Джамбазов и Болния ще ни покажат как се служи... Те са за казармата,не са служили. Крили са се под юргана. А Праси с големия тумбак ще ни води напред,дано не роди скоро!?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Петър Жотев
Петър Жотев
бивш министър на икономиката
Става на: 67 години

Две банички си говорят във фурната и едната вика:
– Здравей препечен!?!
Другата отвръща:
– Небеса, говореща баничка!!!