ВОЙНА В ПРЕЗИДЕНТСКОТО СЕМЕЙСТВО! Бившата съпруга Гинка скочи публично на Румен Радев - брани децата си от генерал Деси

Политика

ВОЙНА В ПРЕЗИДЕНТСКОТО СЕМЕЙСТВО! Бившата съпруга Гинка скочи публично на Румен Радев - брани децата си от генерал Деси

269645
на 19.07.2017
ВОЙНА В ПРЕЗИДЕНТСКОТО СЕМЕЙСТВО! Бившата съпруга Гинка скочи публично на Румен Радев - брани децата си от генерал Деси
Автор:   ПИК

Публична война се води в семейството на президента Румен Радев между двете му жени – бившата и майка на двете му деца Гинка, и някогашната му подчинена пиарка и настояща съпруга Деси Радева. Битката е особено ожесточена в последния месец и залповете вече хвърчат в публичното пространство.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Това става ясно от разкритието на ПИК вчера – че Гинка е подала оплакване в СЕМ срещу това, че президентът Радев и водещият Антон Хекимян са обсъждали в ефира на Би Ти Ви непълнолетния й син Георги (ВИЖТЕ в „ОЩЕ ПО ТЕМАТА”). Официално то е подадено на Съвета за електронни медии от възмутената майка срещу медията и именно тук прозира фактът, че тя е в драстично обтегнати отношения с бившия си мъж.

На практика банкерката Гинка се оплаква за нещо, което е говорил Радев за общия им син, което граничи с абсурда, защото е по-логично да укори лично него за това в персонален разговор. И драмата се крие именно в отговора на въпроса защо не го е направила, а действа чрез обществен орган, сезирането на който е ясно, че ще доведе до публичен панаир, на който да се размахва мръсното бельо за отношенията в семейството.

Досега Гинка, която си върна моминското име Кесякова, се държеше повече от възпитано и по никакъв начин не злепоставяше мъжа си, отказвайки отношения с медиите. Каква тогава би била причина изведнъж да обърне палачинката и да забие толкова остър нож в имиджа на президента?

Вероятно майката вече е правила опити да защити децата си от публичност, от негативната страна на славата и от опита да бъдат използвани за повдигане на чужд имидж, като този на баща им и новата му жена, например. Резултат обаче не е имало от преките й разговори с бившия й съпруг, а точно обратното.

В кандидат-президентската кампания на Румен Радев той и новата му жена скандално употребиха лицата на непълнолетните деца от първия му брак, за да излъскат екшъна около любовната си афера и конфликт на интереси във ВВС и да се представят като голямо и щастливо семейство. Скоро след това в свое изказване пред ПИК TV Гинка, която тогава още беше Радева, в прав текст каза, че е започнала нов живот и иска тя и децата й да не бъдат под светлината на прожекторите.

Дали е изискала това от президента след като той спечели изборите, само може да се гадае, но е факт, че той спря да намесва децата си в публичните си изяви. Гинка пък запази мълчание и пълен неутралитет, независимо от опитите на медиите да я противопоставят на новата съпруга на Радев генерал Деси.

Сега обаче сама направи това и отвори широк фронт на войната – чрез обществен орган като СЕМ, че дори и Агенция за закрила на детето, които ще разглеждат казуса с интервюто на Радев и коментарите му за сина им Георги. Причината за неочакваната атака на банкерката според запознати отново се крие в опита й да предпази децата си. Тя била шокирана от появата на новата съпруга на пилота на театрална постановка с участието на дъщеря й Дарина, където се очаквало да дойде само таткото Румен.

Присъствието на генерал Деси било неочаквано, а още повече последвалото му разгласяване в медии, близки до бившата пиарка, които описаха как бившата и настоящата съпруги са настанени на един ред и са в „прекрасни” отношения. На Гинка й се наложи да седи през няколко места от новата съпруга на бащата на децата й и колкото и да е силна, вероятно трудно е преглътнала подобно унижение. Още повече, че присъствието на новата г-жа Радева и разтръбяването му в медиите би могло да се обясни единствено с пореден опит за реклама на президентската двойка и лъскане на злочестия им любовнически имидж от миналото с показното парадиране с „добрите отношения в голямото семейство”- досущ като в арабските страни с две съпруги.

Много е вероятно тази сценка да е била възприета като откровена провокация от Гинка от страна на съперницата и именно за това за първи път да е реагирала остро и с мощна публична атака, изкарвайки публично, макар и деликатно, истината за войната в семейството на президента.

Сагата ще продължи с проверка на Агенция за закрила на детето, на които СЕМ възлага да проверят нарушени ли са правата на сина Георги Радев по време на интервюто на баща му. Какъвто и да е отговорът, връщане назад няма, защото панаирът се разигра и лъсна фактът, че обидената Гинка повече няма да търпи намеса на президента и новата му жена в личния й живот, както и този на децата й.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК