Волен Сидеров си напазарувал бабаити от Росен Животното

ЧАС ПИК

Волен Сидеров си напазарувал бабаити от Росен Животното

56112
на 19.06.2013
Волен Сидеров си напазарувал бабаити от Росен Животното
Автор:   ПИК

Плащал им по 100 лева на ден, за да го пазят

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров си е напазарувал над 100 яки момчета от известния столичен главорез Росен Петров-Животното.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Грамадните мъже идвали всяка сутрин от разположен на около 40 километра от София град и след това отивали в партийната централа на улица "Врабча". Те следвали неотлъчно Сидеров по време на излизанията му. За услугата Сидеров им плащал по 100 лева на ден. Обикновено разплащанията ставали или в сградата на "Атака", или във виенска сладкарница в идеалния център на столицата. Банкнотите се давали на момчетата, които били записвани в предварително изготвен списък. Всичко това е документирано от няколко от момчетата, които заснели предаването на пaрите с GSM.

Мускулестите мъже придружават Сидеров и при редките му посещения в парламента. Те не се отделят от него по време на протестите, защото в противен случай Волен се опасявал да не бъде пребит от хората, които предаде, осигурявайки кворум за избирането на кабинета "Орешарски".

Росен Животното нашумя преди около 3 години, когато беше арестуван във Варна и обвинен в трафик на дрога. Той излезе преди около 6 месеца от затвора и веднага се забърка в два побоя. Явно с подкрепата, която оказва на Волен, Животното се надява да си осигури политическа закрила за безобразията си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК