БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ВСС: Янев накърнява доброто име на съдиите

Само в ПИК
ВСС: Янев накърнява доброто име на съдиите
Автор: ПИК
Дата
Дата
5161
Коментари
3
ВСС: Янев накърнява доброто име на съдиите

Висшият съдебен съвет изразява несъгласие с изявленията от последната седмица на ПП РЗС и на нейния председател Яне Янев, с които неоснователно и безотговорно се накърнява професионалното достойнство на съдиите и тяхното добро име. Това заявяват от ВСС в специална своя декларация. Не приемаме да се отправят манипулативни внушения за дейността на магистратите и на съдебните органи.

Работата на съдиите е публична и се извършва пред очите на обществото, което е една от гаранциите за добросъвестна оценка на работата им от непредубедените граждани. Противопоставяме се на всеки опит за публично обругаване на българските съдии, прокурори и следователи, съдебни институции и съсловни организации, защото така пряко се засяга и уврежда авторитета и независимостта на правосъдието. 

Още по темата
ВСС ще разгледа предложение за възобновяване на проверката по записите на ”двете каки”
Часовник
07:29
Като последна точка от дневния ред, на днешното заседание на Висшия съдебен съвет, е заложено предложение за възобновяване на проверка по случая с разпространените в публичното пространство...
Напиши коментар »
(3)
1
"Доброто име на съдиите"-най-впечатляващия оксиморон.
2
"Доброто име на съдиите"-това съществува само в главитв ви. Работата на съдиите от СГС е: ДА ПОТВЪРЖДАВАТ РЕШЕНИЯТА НА СРС!
3
Така наречените съдии, явно живеят в някаква паралелна реалност? С добро име т. н. съдии се ползват единствено сред вечно невинните крадци, убийци, изнасилвачи и съдебната БНР-подлога на съдийската мафия- силвия Великова!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Вежди Рашидов
Вежди Рашидов
скулптор, бивш министър на културата
Става на: 66 години
Иван Вуцов
Иван Вуцов
бивш футболист, треньор
Става на: 78 години
Мирослав Найденов
Мирослав Найденов
бивш министър на земеделието
Става на: 49 години
Свилен Нейков
Свилен Нейков
треньор по гребане, бивш министър на спорта
Става на: 53 години

Фучи една патрулка по улиците, а от дясната страна ченге се показало през прозореца и крещи: Синьо!... Синьо!... Синьо!... Един човек се чуди : Тоя защо вика така? Друг му отговаря: Защо, защо... бурканът им се е повредил..