БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ВСС: Янев накърнява доброто име на съдиите

Само в ПИК
ВСС: Янев накърнява доброто име на съдиите
Автор: ПИК
Дата
Дата
5033
Коментари
3
ВСС: Янев накърнява доброто име на съдиите

Висшият съдебен съвет изразява несъгласие с изявленията от последната седмица на ПП РЗС и на нейния председател Яне Янев, с които неоснователно и безотговорно се накърнява професионалното достойнство на съдиите и тяхното добро име. Това заявяват от ВСС в специална своя декларация. Не приемаме да се отправят манипулативни внушения за дейността на магистратите и на съдебните органи.

Работата на съдиите е публична и се извършва пред очите на обществото, което е една от гаранциите за добросъвестна оценка на работата им от непредубедените граждани. Противопоставяме се на всеки опит за публично обругаване на българските съдии, прокурори и следователи, съдебни институции и съсловни организации, защото така пряко се засяга и уврежда авторитета и независимостта на правосъдието. 

Още по темата
ВСС ще разгледа предложение за възобновяване на проверката по записите на ”двете каки”
Часовник
07:29
Като последна точка от дневния ред, на днешното заседание на Висшия съдебен съвет, е заложено предложение за възобновяване на проверка по случая с разпространените в публичното пространство...
Напиши коментар »
(3)
1
"Доброто име на съдиите"-най-впечатляващия оксиморон.
2
"Доброто име на съдиите"-това съществува само в главитв ви. Работата на съдиите от СГС е: ДА ПОТВЪРЖДАВАТ РЕШЕНИЯТА НА СРС!
3
Така наречените съдии, явно живеят в някаква паралелна реалност? С добро име т. н. съдии се ползват единствено сред вечно невинните крадци, убийци, изнасилвачи и съдебната БНР-подлога на съдийската мафия- силвия Великова!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Валентин Танев
Валентин Танев
актьор
Става на: 60 години
Ина Ананиева
Ина Ананиева
треньор по худ. гимнастика
Мимоза Базова
Мимоза Базова
актриса

Две банички си говорят във фурната и едната вика:
– Здравей препечен!?!
Другата отвръща:
– Небеса, говореща баничка!!!