Въвеждат временна организация на движението по АМ "Хемус"

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Въвеждат временна организация на движението по АМ "Хемус"

5662
на 14.10.2014
Въвеждат временна организация на движението по АМ Хемус
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Във връзка с извършването на ремонтни дейности се въвежда временна организация на движението в дясното платно от автомагистрала „Хемус” в участъка от км 32+300 до км 33+500, съобщиха от ОД на МВР София.

препоръчано

Във времевия интервал от 13,00 часа до 18,00 часа ще бъдат затворени активна и изпреварваща лента, като движението ще се извършва в аварийна лента; поради ремонт на осветителната инсталация в тунел „Топли дол” ще бъде въведена временна организация за безопасност на движението, както в дясната тръба (в посока София-Ботевград) ще бъде затваряна активната лента за движение и движението ще бъде пренасочвано в изпреварващата лента.

Строително ремонтните дейности ще се извършват през светлата част на денонощието. Срокът за изпълнението им е от 14 до 17 октомври 2014 г.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК