Възстановяват движението през Прохода на Републиката

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Възстановяват движението през Прохода на Републиката

4420
на 17.07.2014
Възстановяват движението през Прохода на Републиката
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В 11.00 часа ще бъде възстановено движението за всички моторни превозни средства през Прохода на Републиката, след завършването на аварийно-възстановителни работи на път II-55, в участъка от км 0+00 до км 33+420. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Възстановено е пътното платно, укрепени са свлачищата и срутищата, обезопасени са скалните откоси. 

препоръчано

Движението през Прохода на Републиката беше спряно на 20 юни, заради активизирани от поройни дъждове свличания на големи количества скална и кална маса върху пътното платно.
Ремонтът бе извършен по договора за текущ ремонт и поддръжка от пътноподдържаща фирма за област Велико Търново - „Пътни строежи-Велико Търново” АД. Стойността на извършените аварийно-възстановителни работи е 2 840 272,32 лв. с ДДС.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК