Външно опроверга информацията, че Ердоган е канен на Шипка

Политика

Външно опроверга информацията, че Ердоган е канен на Шипка

6736
на 03.03.2016
Външно опроверга информацията, че Ердоган е канен на Шипка
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Външно министерство опроверга официално информацията, че България е поканила президента на Турция Ердоган на Шипка за честванията на 138-ата годишнина от Освобождението от турско иго.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Това е абсолютна лъжа. Хибриден сайт разпространява най-долната форма на пропаганда”, заяви за БЛИЦ Бетина Жотева, говорител на министерството на външните работи. "Тези хибридни сайтове нямат нито собственик, нито контакти и се занимават само с разпространяването на лъжи", обясни Жотева по повод на написаното от "The Bulgarian Times".

Тя е категорична, че българската държава не трябва да реагира на такива лъжи, защото в обратен случай ще трябва да го прави от сутрин до вечер. А целта на подобен тип манипулации е именно държавната машина да бъде вкарана в режим на опровергаване на лъжите им. 

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК