Въпрос с повишена трудност: Какво е това?

Само в ПИК
Въпрос с повишена трудност: Какво е това?
Автор: ПИК
Дата
Дата
15995
Коментари
7
Въпрос с повишена трудност: Какво е това?

Мон нещо си се отърква всяка сутрин у Виктор Николаев, който хич не се плаши, а има защо. Определящият се за светски журналист не прилича на човек. Брада, очила, метросексуален тип го раздава, но едва ли го вълнува дали жените го харесват или не... По-скоро другият пол.

Мон Дьо, както сам се е нарекъл гордо, е направо за 4-и км, там ще го оправят за има-няма една седмица. Това нещо прави светски интервюта, пее с Мария Илиева, истински се забавлява в конкуренция с дъщерята на Стефан Софиянски - Ива, която е съпруга на сина на Васил Божков - Антон. Единият взе съботата, другият - неделята в сутрешния блок. Май е време Мон да хване Монблан (гората).

Още по темата
Джуджи и Мон Дьо – що за създания са това?
Часовник
06:50
Две чудати личности, които медиите упорито ни  натрапват като „публични”, будят страшно недоумение в мен. Става дума за недоразумението Джуджи и недоразумението на квадрат Мон Дьо....
Напиши коментар »
(7)
1
Това на снимката е човекоподобен питекантроп
2
СНИМКА НА ГМО –ДВУНОГО, ОТ БЕЗВРЕМИЕТО В БУЛГАРИСТАН И ДОСТОЕН БИОЛОГИЧЕН ОТПАДЪК, И НОСИТЕЛ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ!!!
3
Пълни глупости! МОН Дьо е забавен, начетен и прави много добри интервюта!
4
Така е решил да си вади хляба , а само подобни клоунади вървят в просташкото ни общество. Но не разбирам какво прави в идиотщините му Ива Софиянска, която, нито има визия, нито акъл, нито талант, нито каквато и да е било причина да се прави на журналистка. Смехотворни и жалки публични изяви на самодоволно и скучаещо парвеню.
5
както е зададен,то отовора е ОРАНГУТАН,който чрез някой похвати и методи е преминал на по-висока ниво и вече е - Хималайско ЙЕТИ!!!!!!!!
6
Този с крушовидната глава кой Квазимодо е
7
А защо задавате такъв въпрос,нали се вижда Сър Гей от най-долна класа а Ѝ сигурно мирише като клошар,и той е вулканизиран като Рошко Тираджията.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Валентин Танев
Валентин Танев
актьор
Става на: 60 години
Ина Ананиева
Ина Ананиева
треньор по худ. гимнастика
Мимоза Базова
Мимоза Базова
актриса

Защо негрите живеят на юг? 
Защото ако живеят на север, ще трябва да слагат вериги