Въпрос с повишена трудност: Какво е това?

Само в ПИК
Въпрос с повишена трудност: Какво е това?
Автор: ПИК
Дата
Дата
16600
Коментари
7
Въпрос с повишена трудност: Какво е това?

Мон нещо си се отърква всяка сутрин у Виктор Николаев, който хич не се плаши, а има защо. Определящият се за светски журналист не прилича на човек. Брада, очила, метросексуален тип го раздава, но едва ли го вълнува дали жените го харесват или не... По-скоро другият пол.

Мон Дьо, както сам се е нарекъл гордо, е направо за 4-и км, там ще го оправят за има-няма една седмица. Това нещо прави светски интервюта, пее с Мария Илиева, истински се забавлява в конкуренция с дъщерята на Стефан Софиянски - Ива, която е съпруга на сина на Васил Божков - Антон. Единият взе съботата, другият - неделята в сутрешния блок. Май е време Мон да хване Монблан (гората).

Още по темата
Джуджи и Мон Дьо – що за създания са това?
Часовник
06:50
Две чудати личности, които медиите упорито ни  натрапват като „публични”, будят страшно недоумение в мен. Става дума за недоразумението Джуджи и недоразумението на квадрат Мон Дьо....
Напиши коментар »
(7)
1
Това на снимката е човекоподобен питекантроп
2
СНИМКА НА ГМО –ДВУНОГО, ОТ БЕЗВРЕМИЕТО В БУЛГАРИСТАН И ДОСТОЕН БИОЛОГИЧЕН ОТПАДЪК, И НОСИТЕЛ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ!!!
3
Пълни глупости! МОН Дьо е забавен, начетен и прави много добри интервюта!
4
Така е решил да си вади хляба , а само подобни клоунади вървят в просташкото ни общество. Но не разбирам какво прави в идиотщините му Ива Софиянска, която, нито има визия, нито акъл, нито талант, нито каквато и да е било причина да се прави на журналистка. Смехотворни и жалки публични изяви на самодоволно и скучаещо парвеню.
5
както е зададен,то отовора е ОРАНГУТАН,който чрез някой похвати и методи е преминал на по-висока ниво и вече е - Хималайско ЙЕТИ!!!!!!!!
6
Този с крушовидната глава кой Квазимодо е
7
А защо задавате такъв въпрос,нали се вижда Сър Гей от най-долна класа а Ѝ сигурно мирише като клошар,и той е вулканизиран като Рошко Тираджията.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!