Вяра Анкова свали поръчково предаване на Валя Ахчиева

ЧАС ПИК

Вяра Анкова свали поръчково предаване на Валя Ахчиева

79330
на 22.03.2014
Вяра Анкова свали поръчково предаване на Валя Ахчиева
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Шефката на БНТ Вяра Анкова е свалила поръчково предаване, което е било подготвено от Валя Ахчиева.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Силната дама в държавната телевизия е решила да действа с твърда ръка, след като бизнесменът Николай Филипов е пуснал писмо до прокуратурата, в което описва, че пристанището му в Бургас е атакувано тенденциозно от Ахчиева.

В интервю за ПИК Филипов обясни как Ахчиева манипулативно се опитвала да злепостави пристанището му с коварна схема, в която е вкарала в интрига цели 6 министерства. Според него Ахчиева е обслужвала интереси и на Първа инвестиционна банка.

Бизнесменът сам настоя да му бъде направена проверка от прокуратурата, която показа, че той не е извършил нито едно нарушение, а пристанището му функционира съобразно разпоредбите на закона.

Пред ПИК Филипов изрази надежда, че Анкова няма да позволи уважаваната от него БНТ да се превърне в проводник на корпоративни интереси.

Явно г-жа Анкова се е вслушала в неговия апел и е предприела бързи мерки.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК