Вяра Анкова се сбогува с БНТ (СНИМКА)

Само в ПИК
Вяра Анкова се сбогува с БНТ (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
16796
Коментари
3
Вяра Анкова се сбогува с БНТ (СНИМКА)

Вяра Анкова се появи за последно в нюзрума на БНТ вчера. Бившата вече генерална директорка се раздели с новинарите, като не скри колко й я натъжава този факт. За изпроводят Анкова получи от колегите си цветя, колие и икона на Вяра, Надежда и Любов.

Сподели, че се е старала да не показва пристрастия към новините, откъдето е тръгнала кариерата й. Но с усмивка отбеляза, че явно не е успяла съвсем.

На новия генерален директор Константин Каменаров тя оставила незавършени битки, отбеляза още Анкова. Една от тях била бюджетът на БНТ, който е недостатъчен за обществените и некомерсиални функции, които държавната телевизия трябва да изпълнява.

Новият генерален директор Каменаров поема управлението на „Сан Стефано“ 29 на 1 септември.

 

Напиши коментар »
(3)
1
Бюджетът е недостатъчен?! Че БНТ има бюджет три пъти по-голям от водещите телевизии, но са много калинките и прахосмукачките! А и направете така, че да има повече гледаемост, за да Ви дойдат и реклама, търтеи ненаситни...
2
Да и го набутам там,където Лафчис не може
3
Боже, Боже , като ги види човек тия лелки му става пределно ясно защо са такива новините, прилича ми на сбирка на стари чанти , разменящи си рецепти за диети за отслабване. Един мъж не се ли намери все пак , поне за кадем или мъжете ги използуват в БНТ само за хамали, шофьори и пияници осветители. Понякога, като се появи някоя от тези тьотки, телевизора ми сам превключва на Европа ТВ. Коко Каменаров дано да ги поизчисти и по бройки и по качество, че общо взето БНТ е слабо гледаема!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.