В Бургас откриват нова онко поликлиника

ЧАС ПИК

В Бургас откриват нова онко поликлиника

9538
на 09.10.2014
В Бургас откриват нова онко поликлиника
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В Община Бургас ще бъде открита новата онко поликлиника, съобщиха от общината. По време на церемонията ще бъдат представени различните отделения и медицинските услуги, които ще се предоставят там, пише "Фокус".

препоръчано

Болницата ще бъде открита от кмета Димитър Николов, с нас ще са зам.-кметът д-р Лорис Мануелян и управителят на бургаския Комплексен онкологичен център д-р Радостин Дичев.
Церемонията по откриването ще се състои от 12.00 часа. Новата поликлиника се намира точно до бункера с линейния ускорител, на метри от общинския паркинг на “Гурко”.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК