В Иран забраниха любовта към домашните животни

Близък изток

В Иран забраниха любовта към домашните животни

5074
на 07.06.2013
В Иран забраниха любовта към домашните животни
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Иранските власти официално забраниха любовта към домашните животни и особено към кучетата. Причината за това е проста - в исляма кучето се смята за "нечисто" животно, пише "МИГнюз".

Независимо от забраната обаче, продажбата на домашни любимци е във възход, казва търговецът Соруш Мобарак. По професия той е ветеринарен доктор и има малък магазин за кучета в центъра на Техеран. По неговите думи, особено през последните години се наблюдава засилен интерес към търсенето на домашни кучета.

"Ние продаваме между 15 и 20 кученца на месец, но знам, че има и други търговци, които правят още по-голям оборот".

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК