В Карлово започва Празникът на розата

ЧАС ПИК

В Карлово започва Празникът на розата

7207
на 12.05.2015
В Карлово започва Празникът на розата
Автор:   ПИК

С конкурс "Царица на розата 2015" в Карлово тази вечер започва програмата, посветена на Празника на розата в подбалканския град. За престижната титла сега кандидатстват 14 момичета, които бяха избрани на предварителен кастинг преди месец, съобщиха от пресцентъра на общината.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

За първи път през тази година кметът на Карлово Емил Кабаиванов ще посрещне преди това всички царици на розата, избирани в годините - за тях е приготвил символичен подарък, който ще бъде изненада за всички. За първи път в Карлово се избира Царица на розата през 1972 година и тя е Славка Цветова. До момента участие в срещата са потвърдили 12 бивши царици, сред които е и миналогодишната победителка в конкурса Десислава Богойска.

От общината уточниха, че "първите момичета" на Карлово са много по-малко от броя на годините досега, тъй като през годините има прекъсване на конкурса. Кулминацията на празника е на 30 май, който ще започне с ритуала "Розобер" в карловския квартал "Сушица".

Програмата предвижда концерт под мотото "Разовата долина пее и танцува" на пл. "20-и юли" и ще завърши с рокконцерт. В рамките на два дни в Карлово ще се организира и "Алея на розата", на която ще бъдат представени продукти от роза.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 148
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК