Във Видин - най-бедната община в ЕС, кметът кара джип за над 100 бона

ЧАС ПИК

Във Видин - най-бедната община в ЕС, кметът кара джип за над 100 бона

14444
на 04.07.2014
Във Видин - най-бедната община в ЕС, кметът кара джип за над 100 бона
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Общината във Видин положи асфалт за 2 милиона лева, а малко след това разпореди изкопни работи и разруши новата настилка. Като че ли с пълна сила важи старата поговорка, че асфалтът у нас е материал, с който се заливат улиците, преди да започнат разкопаването.

препоръчано

 „Проблемът е, че общината кандидатства за водопровод, канализация и пречиствателна станция. Проектът е ясен, а непосредствено преди него се асфалтира”, каза в студиото на „Здравей, България” разследващият журналист на Нова телевизия Васил Иванов.

„За няколко дни във Видин видях невероятни неща, свързани с кмета Герго Гергов.

В най-бедната община в ЕС, той кара джип за над 100 000 лева, който твърди, че е купил с данъчен кредит. Жена му също кара скъпа кола. Така не излизат сметките, ако взима 2000 лева заплата”, казва Иванов.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК