В ОЧАКВАНЕ НА МИГРАНСКИЯ ПОТОК! Купуваме белезници, "свински опашки" и полицейски палки

Животът днес

В ОЧАКВАНЕ НА МИГРАНСКИЯ ПОТОК! Купуваме белезници, "свински опашки" и полицейски палки

12382
на 18.03.2017
В ОЧАКВАНЕ НА МИГРАНСКИЯ ПОТОК! Купуваме белезници, свински опашки и полицейски палки
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В очакване на засилване на мигрантския натиск, “Гранична полиция” обяви обществена поръчка за закупуването на 2500 белезници за еднократна употреба, тип “свински опашки”, 500 метални белезници за многократна употреба и 400 полицейски палки “Тонфа”, предаде БГНЕС. Стойността на поръчката е 32 500 лв., без ДДС. Средствата са осигурени по силата на сключен Меморандум между вътрешните министерства на България и Чехия за охрана на границите.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

26 000 лв. от парите ще отидат за закупуването на белезници за еднократна употреба, които трябва да са от текстилно или полиестерно въже. “Гранична полиция” ще закупи и 50 калъфа, които позволяват носенето на до 15 броя лентовите белезници на колан.

свързани новини

Справка в специализирани сайтове показа, че цената на една бройка от белезниците - тип “свинските опашки” струва около 4-5 лв. Металните белезници за многократна употреба, които ще бъдат закупени, трябва да имат гаранция от 3 години, става ясно от заданието на обществената поръчка.

Полицейските палки, които ще получат охраняващите границата служители на МВР, ще са на стойност 16 лв. за една бройка, с дължина между 55 и 65 см. и тежест около 500 гр. Палката трябва да е устойчива при силен удар, а гаранцията трябва да е две години. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК