В Пазарджик събират дарения за пострадалите от наводнението в Мизия

Животът днес

В Пазарджик събират дарения за пострадалите от наводнението в Мизия

4235
на 05.08.2014
В Пазарджик събират дарения за пострадалите от наводнението в Мизия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пазарджик започват да събират дарения за пострадалите от бедствието в град Мизия, съобщава за „Фокус” Пазарджик Гергана Николова от Движението на българските майки, по чиято инициатива бе разкрит пункт за дарения.

препоръчано

Пунктът се намира в Младежкия, страничния вход, който е срещу входа на Ритуалната зала. „Досега са оставени предимно дрехи, но много хора се обадиха, че ще успеят и очакваме да има по-голямо посещение на желаещи да дарят”, добави Николова. Тя каза още, че на пострадалите при бедствието в Мизия на първо време са необходими дрехи, обувки, завивки, трайни хранителни продукти, лекарства, бебешки пюрета и санитарни принадлежности.

„От областната администрация в Пазарджик ще ни помогнат с транспорт, който е осигурен чрез туристическо дружество от Ракитово. Отново чрез тях за Мизия заминава камион с минерална вода и хляб, осигурени от местни производители, а утре ще изпратим и събраните при нас дарения”, уточни Гергана Николова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК